Home GÜNCEL Doktorlara şiddete karşı hastanelerde Jandarma dönemi başladı

Doktorlara şiddete karşı hastanelerde Jandarma dönemi başladı

- Guncellenme Tarihi: 30 Temmuz 2018 09:51
2 min read
Doktorlara şiddete karşı hastanelerde Jandarma dönemi başladı için yorumlar kapalı
0

Son yıllarda artan sağlıkta şiddetin önüne geçebilmek için artık hastane polislerinin yanı sıra jandarma da görev yapmaya başladı. Samsun’da 3 gün önce başlayan uygulamaya vatandaşlardan tam destek geldi.

Sağlıkta yaşanan şiddet ve saldırıların önlenmesi için bir dizi önleyici tedbirler alınmaya başlandı. Artık kamu hastanelerinde görevli hastane polislerinin yanı sıra jandarma da görev yapacak. Samsun’da 3 gün önce başlayan uygulamaya vatandaşlardan da tam destek geldi.

HASTANE POLİSLERİDEN SONRA JANDARMA DA GÖREVE BAŞLADI

İHA’nın haberine göre, son yıllarda sağlıkta yaşanan şiddet ve saldırıların önlenmesi için bir dizi önleyici tedbirler alınmaya başlandı. Sağlık Sendikaları ve Tabip Odaları sağlıkta şiddetin önlenmesi için bir an önce gerekli cezai müeyyide ve gerekli tedbirlerin alınmasını talip ederken, artık kamu hastanelerinde görevli hastane polislerinin yanı sıra jandarma da görevlendirildi.

Samsun’da 3 gün önce başlayan uygulamaya vatandaşlardan tam destek geldi ve vatandaşlar uygulamanın faydalı olacağını söyledi. Hastane polislerinin yanında 1 rütbeli jandarma personeli ile 1 er görev yapıyor. Herhangi bir şiddet olayında polisle birlikte hareket edecek olan jandarma personeli 24 saat kamu hastanelerinde görev yapmaya başladı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…