Home GÜNCEL Ünal: ‘‘Halkın Gücünün Üstünde Bir Güç Yoktur’’

Ünal: ‘‘Halkın Gücünün Üstünde Bir Güç Yoktur’’

- Guncellenme Tarihi: 25 Temmuz 2018 10:45
2 min read
Ünal: ‘‘Halkın Gücünün Üstünde Bir Güç Yoktur’’ için yorumlar kapalı
0

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Ahmet Murat Ünal ve parti teşkilatı, 24 haziran seçimleri sonrası teşekkür turlarına Çepni, Yaylacık ve Yalıçiftlik mahallerine gerçekleştirdikleri ziyaretler ile devam ettiler.

24 Haziranda gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinden dolayı Mudanya halkına teşekkür etmek amacıyla geçtiğimiz günlerde mahalle mahalle dolaşarak halka teşekkür eden AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Ahmet Murat Ünal ve parti yöneticileri teşekkür turuna Çepni, Yaylacık ve Yalıçiftlik mahalleleri ile devam ettiler.

AK Parti’nin 16 yıldır milletle gönül bağı olduğunu söyleyen Ahmet Murat Ünal, AK Parti’nin istikametini her zaman halkın çizdiğini ve halkın gücünün üstünde bir güç tanımadıklarını belirtti.

Bazı partilerin göz boyamak için seçimden seçime halkı ziyaret ettiğini ama AK Parti olarak her zaman halkla birlikte olduklarını ifa eden Ünal,  ‘’Partimiz, kurulduğu günden buyana hep halkımızla aynı istikamete bakmış, halkın istekleri doğrultusunda hareket etmiş ve her zaman halkın yanında yer alan bir anlayışla siyaset yapmıştır. Bizim dertleşip hesap verdiğimiz tek merci halktır. Çünkü, biz halkın gücünün üstünde bir güç tanımadık. Şimdi de seçimden sonra Mudanya halkına verdikleri destek için teşekkür ziyaretlerimiz devam ediyor. ’’ diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…