Home GÜNCEL İnegöllü mobilyacıların gözü şimdi de İngiltere pazarında

İnegöllü mobilyacıların gözü şimdi de İngiltere pazarında

- Guncellenme Tarihi: 12 Temmuz 2018 14:29
3 min read
İnegöllü mobilyacıların gözü şimdi de İngiltere pazarında için yorumlar kapalı
0

İnegöllü mobilyacılar, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO),  İnegöl Mobilya Fuarı (MODEF) ve İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) işbirliğiyle düzenlenen gezi kapsamında İngiltere’de 15-18 Temmuz 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan Manchester Furniture Show 2018’e çıkarma yapacaklar.

İnegöl mobilyası için yeni bir pazar oluşturmayı hedefleyen gezi, fuar ile eş zamanlı olarak 15-18 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Geziye katılacak İnegöllü 20 mobilya firması temsilcisi, Manchester Furniture Show 2018’i (Manchester Mobilya Fuarı) ziyaret edecekler. Ziyaretçiler, iş gezisi kapsamında Londra’da ikili iş görüşmeleri yapma imkânı da bulacaklar.

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, İngiltere’de düzenlenen mobilya fuarı ziyaret turuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, tüm sektörlerdeki üyelerinin yenilikleri takip etmesi için muhtelif çalışmalar yaptıklarına vurgu yaptı. Bunlar arasında yurt içi ve yurt dışı fuar gezileri ve iş gezileri olduğuna dikkat çeken Uğurdağ, bu kapsamda mobilyacı üyeleri için önemli bir organizasyon daha yapacaklarını söyledi.

 İngiltere’ye ilk fuar ziyareti

Yavuz Uğurdağ, mobilya ithalatında dünya üçüncüsü olan İngiltere’nin Türkiye için yeni ve çok değerli bir pazar olabileceğini de söyledi. İnegöl’den İngiltere’ye ilk defa böyle bir fuar turu gerçekleştirileceğini kaydeden Başkan Yavuz Uğurdağ, “Mobilya sektörü katma değeri yüksek bir sektör. Bu nedenle İnegöl’ün ihracatının artması, Türkiye ekonomisine katkısının artması anlamına geliyor. Bu da ülkemizin cari açığın azaltılmasına katkı sunmak demektir. İngiltere bizim için hem yeni hemde çok değerli bir pazar. Gezinin bu nedenle önemi çok büyük. Dünyanın dört bir yanına ihracat yapan mobilyacılarımızın, bu geziyle yeni fırsatlar yakalayacağına inanıyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…