Home GÜNCEL Çifte standardın adresi Nilüfer Belediyesi

Çifte standardın adresi Nilüfer Belediyesi

- Guncellenme Tarihi: 2 Temmuz 2018 12:33
3 min read
Çifte standardın adresi Nilüfer Belediyesi için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi son zamanlarda vatandaşlara karşı uyguladığı adaletsiz uygulamalar ile ön plana çıkıyor. Balat Mahallesi’nde 10 aydır yaşanan çöp sorunu Balat sakinlerini rahatsız ederken, Nilüfer Belediyesi şikayetleri görmezden geliyor.

‘Gülümseyin Nilüfer’desiniz’ sloganıyla ön plana çıkan Nilüfer Belediyesi son zamanlarda vatandaşlara karşı uyguladığı adaletsiz uygulamaları ile göze çarpıyor. Sitelerin yoğunlukta olduğu Balat Mahallesi’nde Belediye çalışanlarının site yöneticileriyle yakın ilişki kurması ve bunun sonucunda yaşanan sorunlar çevre sitede oturan vatandaşları oldukça rahatsız ediyor. Bunun yanında Nilüfer Belediyesi 10 aydır yapılan şikayetleri ise göz ardı ediyor.

Nilüfer Belediyesi’nin adaletsiz uygulamalarından yakınan Balat sakini, “Gülümseyin Nilüfer’desiniz diyorlar. Balat Mahallesi Bahar Sokak’ta oturan bir vatandaş olarak komşu Green Park ve Aytı Sitesinin çöplerini koklamaya maruz bırakılanlar olarak biz gülemiyoruz. Bu nasıl bir adalet? Park Bahçeler Şube Müdürü ve Temizlik İşleri Şube Müdürü birinci ağızdan bu 2 sitenin iğrenç uygulamasını savunmak adına saatlerce dil döküyor. 10 aydır burada ikamet ediyorum, 10 aydır da bu şikayetimi yineliyorum. Green Park ve Aytı sitesinden çıkan tüm çim çöpleri her gün karşımızda bekletiliyor. Ne kadar şikayet ettiysek de bu uygulamaya son verdiremedik. Sanırım gülümseyebilmek için Green Park ve Aytı sitesinde oturmamız gerekiyor. O sitede oturan ya da yönetenlerin Nilüfer Belediyesi ile yakın ilişki içinde olduğunu düşünüyorum” diyor.

Ayrıca Green Park Sitesinin engelli vatandaşları mağdur ettiğini belirten Balat sakini, “Haksızlık sadece bununla da kalmıyor. Green Park Sitesi engelli kaldırımlarını diktiği ağaçlar ile engelliyor ancak Nilüfer Belediyesi bu duruma karşı hiçbir yaptırım uygulamıyor. Öyle bir adalet ki Green Park için engelli hakları bile gasp edilebiliyor. Gülümsenecek tarafı söylerseniz biz de gülümseyebiliriz çok değerli Nilüfer Belediyesi” şeklinde konuşuyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gençlerin Yoluna Işık Tutacak Etkinlik Başladı

İnegöl Belediyesi’nin Kaymakamlık, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rehberlik Araştırma Merkezi i…