Home GÜNCEL Para-Taekwondo’da Osmangazi farkı

Para-Taekwondo’da Osmangazi farkı

- Guncellenme Tarihi: 11 Haziran 2018 15:24
1 min read
Para-Taekwondo’da Osmangazi farkı için yorumlar kapalı
0

Avrupa Taekwondo Birliği (WTE) ev sahipliğinde düzenlenen Para-Taekwondo Avrupa Şampiyonası’nda, Osmangazi Belediyespor Taekwondo Takımının milli sporcusu Bayram Kayan ikinci oldu.

Bulgaristan’ın Plovdiv şehrinde düzenlenen ve 25 ülkeden 126 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Avrupa Para-Taekwondo Şampiyonası kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden birçok sporcunun tatamiye çıktığı şampiyonada 26 sporcuyla yer alan Türk Milli Takımı 16 madalya kazanırken, Osmangazi Belediyespor Kulübü’nün başarılı sporcusu Bayram Kayan K44 +75 kilogram kategorisinde gümüş madalyanın sahibi oldu. Türkiye şampiyonayı 7 altın, 4 gümüş ve 5 bronz madalya ile tamamladı. Bu sonuçlarla bayanlarda takım halinde Avrupa Şampiyonu olurken, erkeklerde Avrupa ikinciliğini elde etti.

Osmangazi Belediyespor Taekwondo Takımı Başantrenörü Mücahit Altıner, “Sporcumuz Bayram, son dönemde elde ettiği derecelerle bizlerin gurur kaynağı oldu. Yoğun geçen antrenman programlarımız ile birçok başarıya imza atıyor ve 2020 Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…