Home GÜNCEL Zafer Işık: Güçlü lider, güçlü sistem ile yola devam

Zafer Işık: Güçlü lider, güçlü sistem ile yola devam

- Guncellenme Tarihi: 7 Haziran 2018 15:43
3 min read
Zafer Işık: Güçlü lider, güçlü sistem ile yola devam için yorumlar kapalı
0

AK Parti 27. Dönem Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Zafer Işık, seçim çalışmalarını Gemlik İlçesinde yaptığı temaslarla sürdürdü.

İlk olarak Gemlik Cumhuriyet Mahallesinde esnaf ile bir araya gelen 2. Bölge Milletvekili Adayı Zafer Işık, halktan yaklaşan seçimler öncesi destek istedi. Işık, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin 2023 ve 2071 hedeflerini belirleyerek gelecek adına önemli bir vizyon ortaya koydu. Türkiye’nin ekonomik ve sosyal gelişimi adına da önemli projelere ardı ardına imza atıyor. Sadece son yıllarda yapılan projeler bile, Türkiye’nin seviye atlaması adına son derece önemli hamlelerdir. Hizmetler bir yandan Türkiye’nin bugününü kurtarırken, bir yandan da geleceği inşa ediyor” dedi.

Sonrasında Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İslam İle İbn-i Sina Sağlık Merkezini gezen Zafer Işık, sağlık çalışanlarına karanfil verdi ve AK Parti’nin sağlık politikalarının gün geçtikçe daha da kapsayıcı bir hale geleceğini ifade etti. Programının devamında Işık,  Gemlik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne ait kapalı spor salonunda Gemlik Basketbol Takımı’nın 2. Lig Play Off serisi maçını oynadığı Boluspormaçını takip etti.

Işık günün akşamında ise, Gemlik liman ve depolama işletmeleri A.Ş. (GEMPORT) düzenlediği iftar programına katıldı. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen iftar yemeğinin ardından, Gemlik Trabzonlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde vatandaşlarla bir araya geldi. Dernek merkezinde konuşan Zafer Işık, ”Güçlü bir lider, güçlü bir sistem ile yani AK Parti ile milli menfaatlerimizi koruyup, gözeterek yolumuza devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …