Home GÜNCEL Gülten Kapıcıoğlu: “Halkımızın desteğine güvenim tam”

Gülten Kapıcıoğlu: “Halkımızın desteğine güvenim tam”

- Guncellenme Tarihi: 6 Haziran 2018 16:40
2 min read
Gülten Kapıcıoğlu: “Halkımızın desteğine güvenim tam” için yorumlar kapalı
0

AK Parti27. Dönem Milletvekili adayı Gülten Kapıcıoğlu, seçim çalışmalarını Orhaneli ve Büyükorhan ziyaretleri ile sürdürdü. AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı Kapıcıoğlu, “Yaparsa bir tek AK Parti yapar, halkımızın isteklerine cevap verebilecek tek parti AK Parti’dir” dedi.

Güne, AK Parti Orhaneli İlçe Başkanı Ali Aykurt’u ziyaret ederek başlayan Kapıcıoğlu, İlçe Başkanı ve İlçe Yöneticileri ile kısa bir toplantı yaptı. Sonrasında temaslarına devam eden Milletvekili Adayı Gülten Kapıcıoğlu, Orhaneli İlçe merkezinde vatandaşlarla bir araya geldi. Kapıcıoğlu, Orhaneli esnafının yoğun ilgisine kayıtsız kalmayarak esnaf ziyaretlerinde vatandaşa karanfil dağıttı.

Orhanelililerden güçlü bir destek beklediğini belirten Kapıcıoğlu, “24 Haziran’da Orhaneli halkının hem Cumhurbaşkanımıza hem de AK Parti’ye tam destek vereceğinden kuşkum yok” ifadesini kullandı.

Orhaneli İlçe merkezinde bir konfeksiyon atölyesini gezen Gülten Kapıcıoğlu, Çalışan kadınları tek tek selamladıktan sonra üretime verdikleri katkıdan dolayı hepsine teşekkür etti.

Programının devamında Büyükorhan ilçesine geçen Gülten Kapıcıoğlu, İlçe kırsalındaki Karaağız Mahallesinde bir eve misafir oldu.

Heyet sonrasında Yıldırım Belediyesinin Büyükorhan İlçesinde inşa ettirdiği, Yıldırım Belediyesi çay bahçesinde iftara katıldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Ercan Özel Belediyenin Borcunu Açıkladı

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, belediyenin geçmiş dönemden devraldığı borç bilgisi…