Home GÜNCEL Emine Yavuz Gözgeç: Her daim görev bilinciyle hizmetteyiz

Emine Yavuz Gözgeç: Her daim görev bilinciyle hizmetteyiz

- Guncellenme Tarihi: 4 Haziran 2018 16:18
2 min read
Emine Yavuz Gözgeç: Her daim görev bilinciyle hizmetteyiz için yorumlar kapalı
0

AK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili adayı Emine Yavuz Gözgeç, seçim kampanyasına Osmangazi ilçesine bağlı Ovaakça semtinde ve Yunuseli Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ziyaretlerle devam etti.

Emine Yavuz Gözgeç’e ziyaretlerinde,AK PartiBursa 2. Bölge genç milletvekili adayı Burcu Yaran’da eşlik etti.

Ovaakça gezisinde halk ile bir araya gelen Emine Yavuz Gözgeç, kadınlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.  Sonrasında Yunuseli Mahallesine geçen Gözgeç, Yunuseli Mahallesi Muhtarı İbrahim Bahar ile bir araya geldi. Yunuseli Mahallesinde bir eve konuk olan Gözgeç, “Bu kutlu davanın bir neferi olarak her daim görev bilinciyle; ülkeme, milletime ve bayrağıma hizmet etmeye devam edeceğim” şeklinde konuştu.

İftar yemeği için Bursa Zonguldak İş Adamları Derneği’nin (BURSA ZONSİAD) konuğu olan Gözgeç, burada yaptığı konuşmada, “AK Parti olarak 16 yılda reform niteliğinde adımlar attık. Önümüzdeki süreçte de güçlü Türkiye’yi inşa etmeye devam edeceğiz. Bizim çok ciddi bir sorumluluğumuz var, yüksek şuur ve bilinç ile sorumluluklarımızı yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.

İftar etkinliğinin ardından Kültürpark’ta vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili adayı Emine Yavuz Gözgeç, vatandaşın isteklerini dinledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…