Home GÜNCEL Milletvekili ve gazetecilerden oluşan CHP heyeti Yunanistan’a alınmadı!

Milletvekili ve gazetecilerden oluşan CHP heyeti Yunanistan’a alınmadı!

- Guncellenme Tarihi: 31 Mayıs 2018 15:38
2 min read
Milletvekili ve gazetecilerden oluşan CHP heyeti Yunanistan’a alınmadı! için yorumlar kapalı
0

Bir grup CHP milletvekili ile bazı gazetecilerin toplantı için gitmek istedikleri Yunanistan’da kriz çıktı. Muharrem İnce ile birlikte Yunanistan’a girmek isteyen heyet ülkeye sokulmadı.

 CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Batı Trakya ziyaretinde kendisine eşlik edecek bazı milletvekilleri ve gazetecilerin, Yunanistan’a geçişlerine izin verilmedi.

İNCE VE HEYETİ YUNANİSTAN SINIR KAPISINA GELDİ

İnce, Batı Trakya’daki programlarına katılmak için heyeti ve beraberindeki gazetecilerle İpsala Sınır Kapısı’nı geçtikten sonra Yunanistan’ın Kipi Sınır Kapısı’na geldi.

İNCE VE 3 KİŞİYE İZİN VERİLDİ

Burada Yunanistan gümrük görevlileri, İnce ile heyetindeki CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün ülkeye girişine izin verdi.

HEYETTE BAZI VEKİL VE GAZETECİLER GEÇEMEDİ

Yetkililer, heyetteki CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ve programı takip edecek gazetecilerin geçişine izin vermedi.

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, yaptığı açıklamada, “diplomatik izin alınmadığı” gerekçesiyle Yunanistan’a geçişe izin verilmediğini belirterek, “Diplomatik pasaporta izin diye bir şey olmaz. O şekilde bir bahane uyduruldu. Gazeteci arkadaşlar ve bazı milletvekilleri içeri alınmadı.” dedi.

 BİR SÜRE GÜMRÜKTE BEKLEYEN HEYET GERİ DÖNDÜ

Yunanistan’a geçemeyen heyetin, Kapıkule Sınır Kapısı’ndan Bulgaristan’a geçiş yaparak Kırcaali’deki iftar programına yetişmesi planlanıyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…