Home GÜNCEL Bursa’da baldızının çıplak fotoğraflarını iş bilgisayarında unuttu!

Bursa’da baldızının çıplak fotoğraflarını iş bilgisayarında unuttu!

- Guncellenme Tarihi: 31 Mayıs 2018 12:50
4 min read
Bursa’da baldızının çıplak fotoğraflarını iş bilgisayarında unuttu! için yorumlar kapalı
0

Bursa’da bir bankada memur olarak çalışan M.A, 18 yaşından küçük baldızının çıplak fotoğraflarını iş yeri bilgisayarında unuttu. Bankayı denetlemeye gelen müfettişlerin fotoğrafları fark etmesi üzerine M.A. hakkında dava açıldı.

Bir bankada memur olarak çalışan M.A, 18 yaşından küçük baldızı B.K’ya ait çıplak fotoğrafları iş yeri bilgisayarında unuttu. Bankayı denetlemeye gelen müfettişlerin fotoğrafları fark etmesi üzerine baldızıyla ilişkisi ortaya çıkan M.A. hakkında kamu davası açıldı. Ardından hakkında çocuğa yönelik cinsel taciz ve çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçlarından dava açılan M.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“KENDİSİ ATTI”

Bursa’da yaşı küçük baldızına ait çıplak fotoğrafları iş yeri bilgisayarına kaydeden ve iş yeri denetlemesi sırasında müfettişlere yakalandıktan sonra hakkında başlatılan suç duyurusu kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilen M.A. duruşmada ‘O fotoğrafları bana baldızım gönderdi, ben istemedim’ diyerek kendini savundu.

AİLESİ BASKI YAPINCA ORTAYA ÇIKTI

Bilgisayarında unuttuğu fotoğrafların fark edilmesi üzerine çalıştığı bankadan tazminat almadan istifa eden M.A’ya ailesi hakkını araması konusunda baskı yaptı. M.A. ailesinin baskısına ‘Onlar beni kovmadı, ben istifa ettim. Tazminat davası açamam’ diye karşılık verdi. M.A’nın istifasından şüphelenen aile çalıştığı kuruma giderek olayın aslını sordu. M.A’nın iş yeri yetkilileri aileye ‘M.A’nın küçük bir kızla ilişkisi var. Kıza ait çıplak fotoğrafları bilgisayarında unutmuş. İş yeri denetimi sırasında müfettişler fotoğrafları fark etti. Bunun üzerine M.A, biz onu işten çıkarmadan kendisi istifa etti’ dedi. M.A’nın eşi bunu öğrendikten sonra boşanma davası açtı. M.A’nın bilgisayarında unuttuğu fotoğrafların baldızına ait olduğu ise açılan kamu davası sonrasında ortaya çıktı. M.A. olayın ortaya çıkması üzerine tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …