Home GÜNCEL Efkan Ala: Hizmet siyaseti yapıyoruz

Efkan Ala: Hizmet siyaseti yapıyoruz

- Guncellenme Tarihi: 30 Mayıs 2018 13:56
3 min read
Efkan Ala: Hizmet siyaseti yapıyoruz için yorumlar kapalı
0

24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde İçişleri E. Bakanı AK Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Efkan Ala, vatandaş ile bir araya geldi.

Yıldırım İlçesi’ne bağlı Zümrütevler Mahallesi’nde esnaf ziyareti yapan İçişleri E. Bakanı Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Efkan Ala’ya Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’de eşlik etti. Mahalle sakinlerinin yakın ilgisi dikkatleri çekerken hemen her vatandaş 24 Haziranda yapılacak olan kritik seçimlerde Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Efkan Ala’ya başarı dileklerini iletti.

Zümrütevler Mahalle Muhtarlığına ziyaret gerçekleştiren 2. Bölge Milletvekili Adayı Efkan Ala’yı Mahalle Muhtarı Abdurrahman Çamkerten ağırlarken istek ve temennilerini İçişleri eski Bakanı Milletvekili Adayı Efkan Ala’ya aktardı.

İçişleri eski Bakanı Milletvekili Adayı Efkan Ala, “Almamız gereken çok mesafe var. Çok yol aldık geriye baktığımızda epeyce iş yaptık ama ileri baktığımızda alacağımız çok yol var. İşin asıl sahibi ahalidir, millettir seçmen her şeyin farkında iradesi olan gayet bilinçli bir seçmen kitlesi var Allaha çok şükür bize de güveniyorlar” şeklinde konuştu.

“ÜLKE İMKANLARINI VATANDAŞIN TALEPLERİ İLE BULUŞTURDUK”

 Vatandaş ile yaptığı temasların devamında konuşan İçişleri eski Bakanı Milletvekili Adayı Efkan Ala, “Bizler hizmet siyaseti yapıyoruz, Her türlü problemi çözerek yolumuza devam ettik. Bizler spor salonları yapıyoruz, okullar yapıyoruz, yollar yapıyoruz, barajları, altyapıları yapıyoruz, özel sektörün önünü açıyoruz Ekonomimizi geliştiriyoruz, kalkınmamızı sağlıyoruz. Bütün bunları bu memlekette gece gündüz çalışarak yapıyoruzbu millet her güzel şeye değer çalışıp, üretip hak ettiğimiz yere tüm inancımızla ilerleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…