Home GÜNCEL Otoshow Fuarı’nı 2 Bin 518 kişi ziyaret etti

Otoshow Fuarı’nı 2 Bin 518 kişi ziyaret etti

- Guncellenme Tarihi: 14 Mayıs 2018 12:35
3 min read
Otoshow Fuarı’nı 2 Bin 518 kişi ziyaret etti için yorumlar kapalı
0

Otomotiv kenti Bursa’da iki yılda bir düzenlenen BURSA OTOSHOW FUARI, 13 Mayıs 2018 Pazar günü saat 21.00’de Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde sona erdi.

Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Sayın İlhan ERSÖZLÜ “Türkiye’de üretilen araç modellerinin % 60’tan fazlasının üretildiği “otomotiv sektörünün kalbi” olan Bursa’da 10 yıldır düzenlediğimiz Bursa Otoshow Fuarı’nda, DACIA, FIAT, FORD, MITSUBISHI, NISSAN, RENAULT, SUZUKI, TOYOTA gibi markaların, otomobil, suv, 4×4, pick-up ve hibrit modelleri, DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, KARSAN, RENAULT TRUCKS, MAN gibi ticari araç markaları ve aksesuar firmaları yer aldı.  Her bütçeye hitap eden 75 adet binek ve ticari aracı 6 gün boyunca görme ve inceleme imkanı bulan 42 Bin 518 kişi tarafından ziyaret edilen Bursa Otoshow Fuarı, araç satışlarına katkı sağladı.

Otomobil tutkunlarını Tüyap Bursa çatısı altında toplayan fuarda, konfor, kalite ve güveni bir arada sunan değeri 68 Bin TL’den 700 Bin TL’ye kadar değişen göz alıcı tasarımlı araçlar katılımcı firmaların fuara özel uyguladıkları fiyatlar ile son tüketici ile buluştu.  Ziyaretçilere nostalji havası yaşatan 30 yaş üstü klasik otomobiller, modifiyeli araçlar ile birbirinden ilginç off – road araçların da yer aldığı fuar, dans şovları, çocuk oyun alanı ve bayanlara özel güzellik uygulamaları ile renkli bir atmosferde geçti. ”dedi.

Yerli üreticilerin ağırlıklı katılımı ile gerçekleşen Fuar, kuruluşumuz TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, ODD Otomotiv Distribütörleri Derneği işbirliğinde, KOSGEB ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin değerli destekleri alınarak hazırlandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…