Home GÜNCEL TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı

- Guncellenme Tarihi: 10 Mayıs 2018 11:11
2 min read
TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı için yorumlar kapalı
0

Gemlik Ali Kütük Ortaokulu öğrencilerinin projelerinin sergilendiği “4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı” düzenlenen törenle açıldı. Genç mucitlerin buluşlarının sergilendiği bilim fuarında öğrencilerin eserleri büyük takdir topladı.

Fuarın açılış törenine Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ülger, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, İlçe Jandarma Komutanı Barış Bozkurt, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Fuarın açılışında konuşan Ali Kütük Ortaokulunun Müdürü Faruk Şaşmaz, “TÜBİTAK 4006 bilim fuarının bu yıl ilkinin açılışını gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bilim fuarları öğrenmeye istekli, merak eden, araştırmacı ve bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan öğrenme metotlarından birisidir. Bu tür etkinlikler hayal gücü ve yaratıcılığın birleşimidir. Eğitim kurumlarının öncelikli amacı da bu yaratıcılığın ortaya çıkmasına zemin hazırlamaktır. Bu vesile ile proje ortağı tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi .

Protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesin kesilmesinin ardından, 80 öğrencinin hazırladığı 16 proje okulun spor salonunda sergilendi. Beslenmeden zekâ gelişimine, kimyadan matematiğe kadar her alanda öğrenciler tarafından gerçekleştirilen proje ve deneyleri inceleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, öğrencilerin başarısını takdir etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…