Home GÜNCEL MUYAD, MHP’yi kahvaltıda ağırladı

MUYAD, MHP’yi kahvaltıda ağırladı

- Guncellenme Tarihi: 7 Mayıs 2018 11:45
2 min read
MUYAD, MHP’yi kahvaltıda ağırladı için yorumlar kapalı
0

Mudanya ve Köyleri Yardımlaşma Derneği (MUYAD) Yönetim Kurulu Başkanı Sahip Keçici ve dernek üyeleri ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mudanya İlçe Teşkilatı üyelerini kahvaltıda ağırlayarak kendilerine verdikleri desteklerden ötürü teşekkür etti.

Kahvaltıya Mudanya MHP İlçe Başkanı Selçuk Yılmaz ve Yönetimi, Kadın Kolları Yönetimi, Gençlik Kolları Yönetimi, Ziraat Odaları Başkanı Raif Döner, Özel Esentepe ve Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ergin Kopal, Mudanya Zeytin Kooperatifi Başkanı Ali Yıldız Katıldı.

Kahvaltı öncesi konuklarına hoş geldiniz diyen MUYAD Başkanı Keçici sözlerine kahvaltının siyasi bir amacı olmadığını söyleyerek başladı. Kahvaltının MUYAD’ın kuruluşunun 3 yılını doldurmasının ardından kendilerine her platformda yardımlarını esirgemeyen Mudanya MHP ve yönetimine teşekkür amaçlı olduğunu söyleyerek, MUYAD’ın kurulduğu günden bu güne kadar her zaman yanında olan MHP Mudanya Yönetimine teşekkür etti. Keçici, MUYAD’ın, Mudanya’nın derneği olduğunu vurgulayarak, bir hemşeri derneği olmadığını 100 bin nüfuslu Mudanya’nın tamamını kapsadığını ifade ederek MHP İlçe Başkanı Selçuk Yılmaz’a ve katılan herkese teşekkürlerini iletti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Taşımacılıkta Bir Ülke ile Daha Sınırları Kalktı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye-Kırgızistan Kara Ulaştırması Karm…