Home GÜNCEL Fehim Çaptık: “Türkiye İYİ olacak”

Fehim Çaptık: “Türkiye İYİ olacak”

- Guncellenme Tarihi: 2 Mayıs 2018 16:55
5 min read
Fehim Çaptık: “Türkiye İYİ olacak” için yorumlar kapalı
0

İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanı Çaptık yazılı basın açıklamasında bulundu. 

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in 100.000 (yüzbin) imza ile Cumhurbaşkanı Adayı olduğunu imza vermek isteyen bütün vatandaşları 4-9 Mayıs tarihlerinde bağlı bulundukları ilçe seçim kurullarına davet eden Çaptık, “İYİ Parti Mudanya İlçe Teşkilatı olarak Cuma günü İlçe Seçim Kurulunda imza vereceğiz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili baskın seçiminde Cumhurbaşkanı olması için Mudanya’dan en yüksek oyu almak için çalınmadık kapı, gidilmedik mahalle sıkılmadık el bırakmayacağız.” dedi.

İYİ Parti Mudanya İlçe Yönetim kurulu üyelerinden Akın Esgin ve Oya Deniz Kurşun’un 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak 27. Dönem Milletvekilliği için Aday Adayı olduklarını önce Bursaya sonra Türkiye’ye hayırlı uğurlu olsun, kendilerini cesaretinden ötürü tebrik ediyorum diyen Çaptık, “24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan baskın seçime İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanlığını hazır. Teşkilatlanma çalışmaları bitti. Üye sayıları her geçen gün artıyor. Hafta sonları Mudanya ve Güzelyalı sahilinde, hafta içi pazar alanlarında yapılan stant çalışmalarında üye sayılarının 1200 üyeye yaklaştı. Yaklaşık iki ay önce ilçe kongresi yapıldı, o günden bugüne çok hızlı bir şekilde büyüdük. Sayın Meral Akşener’in ülkemiz açısından bir umut olduğunun göstergesi. Sahadaki çalışmalarımızdan bunu gözle görülür derecede hissedebiliyoruz.” dedi

İYİ Parti İktidarının 24 Haziran akşamı olduğunu, ülkemiz için İYİ günlerin çok yakın olduğunu, baskı ile bir yere varılamayacağını ve milletimiz 24 Haziran günü sandıklarda cevabını verecektir diyen Çaptık, “Her geçen gün yanlış yönetilmenin faturasını vergi veya ek bir bağış altında vatandaşa ödeten yönetim anlayışı var. Sanayicisinden işçisine, esnafından, köylüsüne ev hanımından öğrencisine kadar huzur ortamının ortadan kalktı. İYİ Parti iktidarında kardeşlik hukuku her şeyden üstün. Üreten bir Türkiye için %100 İYİ olana kadar mücadele edeceğiz. Yaklaşan baskın seçimde gece uyumadan gündüz oturmadan çalışacağız. “Türkiye İYİ Olacak Sloganı” ile yola çıktık. Ayrıştırmadan, kutuplaştırmadan, kırmadan, dökmeden ve yapılan baskılara boyun eğmeden İYİ günlerin İYİ yarınların, İYİ geleceğin olması için Başaracağız, Başaracağız, Başaracağız.” dedi.
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…