Home GÜNCEL İYİ Parti Mudanya üye kayıt stantları açıldı

İYİ Parti Mudanya üye kayıt stantları açıldı

- Guncellenme Tarihi: 19 Nisan 2018 14:24
4 min read
İYİ Parti Mudanya üye kayıt stantları açıldı için yorumlar kapalı
0
İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanı Fehim Çaptık, 13, 14, 15 ve 17 Nisan’da Mudanya’nın farklı noktalarında gerçekleştirdikleri stant çalışmaları hakkında bir açıklama yaptı.
Çaptık “İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanlığı olarak 13 Nisan Cuma Mudanya Kapalı Pazar alanı girişinde, 14 ve 15 Nisan Cumartesi – Pazar günleri Güzelyalı Sahili ve Mudanya Sahilinde iki ayrı noktada ve 17 Nisan Salı günü Güzelyalı Kapalı Pazar alanı alt girişinde partimizin tanıtımı ve üye katılımı yapmak üzere statlar açtık.
Cumartesi  ve Pazar günü gerçekleşen stant çalışmalarımıza ayrıca Osmangazi ile Nilüfer İlçe Başkanlıklarımız da destek vererek Bursa merkezden Marmara’nın incisi güzel ilçemize gezmeye gelen ve kendi ilçelerinde ikamet eden, cesurlar ordusunun arasında yer alıp “Türkiye’nin İYİ Olması” için bende varım diyen gönüldaşlarımızın üyelik kayıtlarını gerçekleştirdiler.
Üç ilçe teşkilatımızın bu üç günlük çalışmasında toplamda 350, sadece Mudanya İlçe Başkanlığımıza ise 250 yeni İYİ insan üye olarak cesurlar ordusu kervanına katıldı. Üç ilçemizin ortaklaşa gerçekleştirdiği 15 Nisan Pazar günkü stant çalışmalarımıza GİK Üyemiz Hasan Toktaş, İl Başkanımız Yüksel Yılmaz, GİK yedek üyemiz Abdullah Alagöz, Osmangazi İlçe Başkanımız Dr. Mehmet Hasanoğlu, Nilüfer İlçe Başkanımız Osman Uçar ile çok sayıda il ve ilçe yöneticilerimiz de katılarak destek verdi.
25 Ekim 2017’de yola çıkan ve Genel Başkanımız sayın Meral Akşener hanımefendinin o gün kürsüden haykırdığı gibi İYİ Parti “Türkiye’ye İYİ Gelecek” parolası çerçevesinde çalışmalarımızı sadece ve sadece Türkiye’nin İYİ Olması için yürüten bizler, bu katılımlarla güç ile cesaret bulmakta ve çalışma şevkimiz kat ve kat artarak devam etmektedir.
İlk başta 30 Mart 2019’da Mudanya Belediye Başkanlığını İYİ Parti kadrolarının teslim alması ile Mudanya’da başlayacak olan İYİ günlerimiz, 3 Kasım 2019’da Türkiye’nin başına başkan olarak liderimiz Meral Akşener’in geçmesi ile de Türkiye’nin dört bir tarafını saracak olan İYİ’lik hareketi ile de Türkiye’nin İYİ Olacağının müjdesini ve sözünü bu gün sahada vatandaştan aldığımız geri dönüşlerle rahatlıkla verebiliyoruz” dedi.
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları Sayısını 100’e Çıkartacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine …