Home GÜNCEL Uludağ’da kaybolan genç bulundu

Uludağ’da kaybolan genç bulundu

- Guncellenme Tarihi: 10 Nisan 2018 11:12
3 min read
Uludağ’da kaybolan genç bulundu için yorumlar kapalı
0

Uludağ’da dün kaybolan Hasan Can Altan (22) isimli gencin kendi imkanlarıyla BUSKİ deposunun olduğu bölgeye indiği öğrenildi.

Uludağ’da dün ailesi ile gittiği piknikte doğa yürüyüşüne çıktıktan sonra kaybolan Hasan Can Altan (22), bulundu.

Uludağ’ın Kirazlıyayla bölgesinde saat 12.30’da ailesiyle birlikte pikniğe giden Hasan Can Altan, saat 14.00 sıralarında yürüyüş yapmak üzere ormanlık alana doğru gitti. Uzun süre dönmeyen Altan, daha sonra ailesini telefonla arayarak kaybolduğunu söyledi. Ailenin, bulundukları bölgeyi tarif etmelerine rağmen piknik alanına gelemeyen Altan ile telefon irtibatı da kesildi.

Altan’ın telefonunun kapanması üzerine endişelenen aile, jandarmaya haber verdi. Kısa süre sonra bölgeye Jandarma Arama Kurtarma, AFAD, NAK ve BAKUT’tan oluşan 100 kişilik ekip sevk edildi.

Gece saat 03.00 sıralarında arama çalışmalarına ara veren ekipler sabah saatlerinde tekrar çalışmalara başlarken, kayıp Hasan Can Altan’ın saat 10.00 sıralarında dağ eteğindeki Maksem Mahallesi’ne indiği ve ailesini sabit telefondan arayarak sağ olduğunu ve kente indiğini bildirdi.

Kaybolan ve geceyi ormanda geçiren genç,  patika yolu takip ederek aşağı inen Altan, 19 kilometre yürüyerek yaklaşık 18 saat sonra Maksem Gökdere bölgesine indi. Burada yoldan geçen bir vatandaştan telefonunu alan Can Altan, ablasını aradı. Ablasıyla konuşan genç nerede olduğunu anlatırken, ablası, annesi ve diğer yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Kurtarma ekipleri, Maksem Gökdere mevkiine sevk edildi. Hasan Can Altan’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

kaynak: www.bursadabugun.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …