Home GÜNCEL Nilüferköy’de yaşam standartları yükseliyor

Nilüferköy’de yaşam standartları yükseliyor

- Guncellenme Tarihi: 30 Mart 2018 15:59
5 min read
Nilüferköy’de yaşam standartları yükseliyor için yorumlar kapalı
1

Asova İnşaat, Nilüferköy’deki NestNilüferköy projesi ile bölgenin yaşam anlayışını değiştirmeye hazırlanıyor. Bahçe katı ve dubleks daireleri ile doğayla iç içe bir yaşam sunan NestNilüferköy Projesi yeni yatırımların ortak noktası haline gelen lokasyonuyla oturum veya yatırım tercihleriniz için en doğru adres olarak karşınıza çıkıyor.

Asova İnşaat, NestNilüferköy projesi ileNilüferköy’deki yaşam standartlarını yükseltmeye hazırlanıyor. 5 bin metrekare arazi üzerine konumlanan daireler rahat bir yaşam alanı sağlıyor. Asova İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Aslan, dairelerin 5 bloktan oluştuğunu, her blokta 4 daire bulunduğunu ifade ediyor.

Projelerindeki en önemli özelliğinin3 bin 500 metrekare yeşil alana sahip olduğunun altını çizen Aslan, her blokta 2 adet bahçe katı, iki adet dubleks daire olduğunu belirtiyor. Bahçe katı dairelerin 204 metrekare, dubleks dairelerin ise 334 metrekare olduğunu dile getiren Aslan, “Bahçe katlarımızda ekstra olarak 60 metrekare hobi bahçesi bulunuyor. Projemizde her arabanın rahatça sığabileceği kapalı otoparkımız mevcut. Kapalı otoparkın içerisinde ise her daireye özel depolama alanı bulunuyor. Aynı zamanda fitness alanı, açık havuz, kapıcı hizmeti ve 24 saat güvenlik hizmeti sunmaktayız. Sitemiz tamamen akıllı ev sistemiyle döşenmiştir. Bahçe katında 3 adet, dublekskatlarda ise 4 adet klima bulunmaktadır.” diyor.

Her türlü ısı, ses yalıtımına karşı daire bölme aralarının 5 cm taş yünü ile bölündüğünü söyleyen Aslan,”Kullandığımız çoğu ürünler Alman malıdır. Parkelerimiz laminedir. Mobilyalarımız ise lakedir. Evlerimiz yerden ısıtmadır. Aynı zamanda gizli otomatik panjur sistemimiz bulunmaktadır.

Aslan; “Nilüferköy’de tek kapalı otoparkı olan proje NestNilüferköy projesidir. Ayrıca binalarımız sağlamlık açısından da oldukça güvenilirdir. Binalarımız inşa edilirken 15 cm alt sterilizegrabeton kullanılıp, çift kat bohçalama yapılmıştır. Bahçe katlarımızın etrafına ise drenaj uygulanmıştır. Dış alanlarımıza komple bimx örülmüş ve dış cephe yalıtımı yapılmıştır. Projemiz 3 kat olmasına rağmen statü olarak oldukça ağır bir projedir.” şeklinde konuşuyor.

Aslan ayrıca projede toplam 20 aile yaşayacağını, günümüzde yok olan komşuluğu tekrar yaşatmak istediklerini ifade ederek,”Villa konsepti butik dairelerde ailelerin oldukça huzurlu bir yaşam alanı olacak. Aynı zamanda Kayapa’da 3 ay içerisinde başlayacağımız 40 dairelik bir projemiz mevcut.” diyor.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aydın Koltuğunu Çocuklara Bıraktı

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayıs…