Home GÜNCEL Hayat Hastanesi Çanakkale Zaferi temalı resim sergisine ev sahipliği yaptı

Hayat Hastanesi Çanakkale Zaferi temalı resim sergisine ev sahipliği yaptı

- Guncellenme Tarihi: 23 Mart 2018 11:21
3 min read
Hayat Hastanesi Çanakkale Zaferi temalı resim sergisine ev sahipliği yaptı için yorumlar kapalı
0

Özel Hayat Hastanesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103’ncü yıldönümü kapsamında, Cebir Okulları’nda eğitim gören öğrencilerin hazırladığı “Çanakkale Zaferi ” konulu resim sergisine ev sahipliği yaptı.

Özel Hayat Hastanesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103’ncü yıldönümü kapsamında, Cebir Okulları’nda eğitim gören öğrencilerin hazırladığı “Çanakkale Zaferi ” konulu resim sergisine ev sahipliği yaptı.

 Cebir Okulları’nda eğitim gören öğrenciler tarafından hazırlanan serginin açılışına; Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Özkul, Halkla İlişkiler Müdürü Mihriban Ürkmez, Cebir Okulları Müdürleri Yunus Aydın ve Recep Kahraman ile Kurumsal İletişim Koordinatörü Yasemin Ungan ve öğrenciler katıldı.

 “Çok özel ve anlamlı bir sergi”

 Serginin açılışında konuşan Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Özkul, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin bağımsız Türkiye Cumhuriyetin temellerinin atıldığı tarih olduğunu belirtti. Özkul, “Türk milleti, Çanakkale’de yedi düvele karşı verdiği var olma mücadelesini canı ve kanı pahasına kazanmıştır. Bugün, bu toprak üzerinde hür ve bağımsız yaşıyorsak bunu başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümünde Çanakkale konulu bu sergi çok özel ve anlamlıdır” dedi.

 Dr. Ahmet Özkul, serginin hayata geçmesinde katkısı bulunanları ve de başta öğrencileri tebrik etti.

Açılışta konuşan Cebir Okulları Müdürü Yunus Aydın da “Bu özel ve anlamlı sergimize ev sahipliği yapan Hayat Hastanesi’ne teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bursa için önemli bir yere sahip olan Hayat Hastanesi’nin yeni yerinin hayırlı olmasını diliyoruz ” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından serginin açılışı kurdele kesimi ile birlikte gerçekleştirildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…