Home GÜNCEL Sori Cafe Bursam Söylem ekibini kahvaltıda ağırladı

Sori Cafe Bursam Söylem ekibini kahvaltıda ağırladı

- Guncellenme Tarihi: 19 Mart 2018 13:26
2 min read
Sori Cafe Bursam Söylem ekibini kahvaltıda ağırladı için yorumlar kapalı
0

Sori Cafe işletmecisi Şaban Bingölballı, Bursa Söylem ekibini kahvaltıda ağırladı. 38 senedir hizmet sektörü ile uğraşan Şaban Bingölballı, Bursa’nın en merkezi ve turistik noktasında bulunan Sori Cafe’ye herkesi davet ettiğini belirtti.

Sori Cafe işletmecisi Şaban Bingölballı, Bursa Söylem ekibini kahvaltıda ağırladı. Kahvaltıda, Sori Cafe’yi 2004 yılında açtıklarını belirten Şaban Bingölballı, “Heykel’in en güzel yerindeyiz. Ulu Cami’nin tam karşısında oldukça turistik ve merkezi bir bölgedeyiz. Tüm bu özelliklerimize hizmet kalitemiz de eklenince Bursa halkı bizi sevdi. Kafemiz oldukça nezih bir mekandır. Herkes kendini sıcak ve samimi bir ortamda hissedebilir. Müşterilerimize müşteri gözüyle değil, misafir gözüyle bakıyoruz. Bu da bizi tercih etmelerindeki en büyük etken.” dedi.

 

Ferah ve rahatlatıcı iç yapısıyla Bursa’da kaliteli hizmet anlayışını benimseyen Sori Cafe işletme sahibi Bingölballı, Sori Kafe’de aynı zamanda doğum günü partileri, toplantılar, nişan törenleri ve özel davetler olduğunu dile getirdi. Bingölballı  ayrıca bünyelerinde aynı anda 7 farklı maç izlenen geniş bir maç salonu bulunduğunu da belirtti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Nilüferli Karateciler Madalyalarla Döndü

Nilüfer Belediyespor Kulübü sporcuları, Kosova’da düzenlenen karate müsabakalarında elde e…