Home FOTO GALERİ KİTAP OKUMA GRUBU HER GEÇEN AY BÜYÜYOR

KİTAP OKUMA GRUBU HER GEÇEN AY BÜYÜYOR

- Guncellenme Tarihi: 15 Şubat 2018 13:44
2 min read
KİTAP OKUMA GRUBU HER GEÇEN AY BÜYÜYOR için yorumlar kapalı
0

NİLÜFER’LE ORTAK KİTAP OKUDULAR

Mudanya Kent Konseyi Kitap Okuma Grubu üyeleri, aylık olağan toplantısını Nilüfer Kent Konseyi Melih Elal Okuma Grubu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdi.

Mudanya Kent Konseyi bünyesindeki Sosyal ve Kültürel Çalışma Grubu Sorumlusu Tümay Erim Öztan tarafından yaklaşık 4 aydır faaliyette olan “Kitap Okuma Grubu” Şubat ayı toplantısını Nilüfer Kent Konseyi Melih Elal Okuma Grubu ile birlikte gerçekleştirdi.

Mudanya Öğretmen Evi’nde gerçekleşen ortak kitap okuma toplantısına, 30’u Mudanya’dan, 20’si Nilüfer’den toplam 50 kişi katıldı. Gruplar hakkında kısa bilgilendirme yapan grup başkanlarının konuşmalarının ardından kitap tartışmasına geçildi. Her iki grup da Kazuo Ishiguro’nun “Beni asla bırakma” adlı romanın tahlilini yaptı. Tartışmalarda üyeler; kitap, yazar, kurgu, kahramanlar ile özellikle konusu gelecek zamanlarda geçen distopik edebiyat gibi konularında fikirlerini paylaştı.

Amaçlarının kitap okuyup, farklı bakış açılarıyla düşünerek değerlendirmek olduğunu kaydeden Mudanya Kent Konseyi Sosyal ve Kültürel Çalışma Grubu Sorumlusu Tümay Erim Öztan, verimli geçen toplantı sonunda grup üyelerinin, 2002 yılında yayınlanan “Yalan” adlı romanıyla büyük ilgi toplayan Tahsin Yücel’in bu yıl yayınlanan yeni romanı olan “Kumru ile Kumru” adlı kitabını seçti. Kitabın, Mart ayı içinde tartışması yapılacak.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…