Home FOTO GALERİ KENT HALİ’NDE VERİMLİLİK ARTACAK

KENT HALİ’NDE VERİMLİLİK ARTACAK

- Guncellenme Tarihi: 13 Şubat 2018 14:22
5 min read
KENT HALİ’NDE VERİMLİLİK ARTACAK için yorumlar kapalı
0
  • GÜNE HİKMET ŞAHİN KENT HALİ’NDE BAŞLAYAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ALİNUR AKTAŞ, ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEYİP, VERİMLİLİĞİN YÜKSELTİLMESİ İÇİN ATILACAK ADIMLARI KONUNUN TARAFLARIYLA GÖRÜŞTÜ.

BURSA – Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Tarım A.Ş. tarafından işletilen Hikmet Şahin Kent Hali’nde verimliliğin artması amacıyla izlenecek yol haritasının belirlenmesi amacıyla konunun taraflarıyla bir araya geldi.

Sağlıklı ve güvenilir gıdaya erişim günümüzün en önemli konularının başında gelirken, geçtiğimiz yıl 375 bin 981 ton yaş sebze ve meyvenin giriş yaptığı Hikmet Şahin Kent Hali’nin gerek fiziki eksikliklerinin giderilmesi, gerekse de verimliliğin artması için düğmeye basıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Antalya, Mersin, Niğde, Nevşehir ve İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından gelen meyve ve sebzenin Bursalılara ulaştırıldığı Kent Halinde esnafla bir araya geldi. Beraberindeki AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Besaş ve Tarım A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Bektaş ile birlikte hal esnafını gezen Başkan Aktaş, daha sonra Bursa Sebze Meyve Komisyoncu İşadamları Derneği yönetimiyle bir araya geldi. Dernek Başkanı Aydın Akyol ve yönetim kurulu üyelerinin taleplerini dinleyen Başkan Aktaş,  Büyükşehir Belediyesi ve Tarım A.Ş. olarak, imkanlar dahilinde kent halinin işlerliğinin artması için gereken tüm çalışmaların yapılacağını söyledi.

Verimli hale getireceğiz

Esnafla yapılan istişarenin ardından hal ziyaretini değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Hikmet Şahin Kent Hali’nin şehir hayatı için en aktif ve değerli noktalardan biri olduğunu hatırlattı. Halde faaliyet gösteren 130’a yakın esnafın yaşadığı sorunların tespiti, belediye ve Tarım A.Ş.’yi ilgilendiren konuların belirlenmesi amacıyla konunun tüm paydaşlarının katılımıyla bir toplantı yaptıklarını ifade eden Başkan Aktaş, “Burada faaliyet 10 yıl önce başladı. Biraz şehir dışında kalmasından dolayı ilgisizlik var gibi görülebilir ama burada büyük bir ekonomik hareketlilik var. Esnafımızda kalite üst düzeyde. Perakende zincirlerinin, pazarcıların ve Bursa’da yaşayan herkesin rahat ve sağlıklı şekilde alışverişini yapacağı bir mekan burası. Daha da geliştirmek adına bir dizi tedbirler de alacağız. Takdir ederseniz ki kanunla gerekli mevzuat tanımlanmış. Kimsenin bu noktada kafasına göre bir şey yapması mümkün değil. İnşallah belediye ve tarım A.Ş’nin destek ve katkılarıyla burayı daha işler, verimli hale getirmek istiyoruz. Toplantımızın ana gayesi bu. Yapılacak ne varsa elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bayram Tatilinde Hava Yolunda Rekor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayram tatilini kapsayan 5-14 Nisan tarih…