Home FOTO GALERİ BUSİAD Yönetimi, Bursa Vergi Dairesi Başkanını ziyaret etti

BUSİAD Yönetimi, Bursa Vergi Dairesi Başkanını ziyaret etti

- Guncellenme Tarihi: 13 Şubat 2018 14:03
3 min read
BUSİAD Yönetimi, Bursa Vergi Dairesi Başkanını ziyaret etti için yorumlar kapalı
0

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

BUSİAD’da Ocak ayı içinde gerçekleştirilen genel kurul sonrası görevi devralan BUSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş’ı Heykel’deki makamında ziyaret etti. Bursa protokolüne yönelik nezaket ziyaretleri kapsamında gerçekleştirilen görüşmeye, Başkan Ergun Hadi Türkay’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Mustafa Ekinci ve Buğra Küçükkayalar, Sayman Şevki Boran ve Genel Koordinatör Basri Tüfekçioğlu katıldı. Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı görüşme kapsamında BUSİAD Yönetim Kurulu üyeleri kendilerini tanıtarak faaliyet gösterdikleri alanlarla ilgili bilgi paylaşımında bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, BUSİAD’ın kentin önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu ifade ederek, derneğin Bursa’ya değer katan önemli projeler hayata geçirdiğini belirtti. Son dönemde özellikle yenilikçilik ve yaratıcılık alanında hayata geçirilen çalışmaları ve konuyla ilgili sempozyumu takip ettiğini ifade eden Karakaş, Bursa’nın mevcut üretken yapısı ile

bu ve buna benzer çalışmalar için her zaman uygun bir ekosisteme sahip olduğunun altını çizdi.

BUSİAD Başkanı Ergun Hadi Türkay da gösterdikleri nezaketten dolayı Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş’a teşekkür ederek, BUSİAD olarak üyeler, kent ve ülke adına çalışmaya devam edeceklerini kaydetti. BUSİAD üyelerinin gerek kent gerek ülke ekonomisi adına önemli katma değer ürettiğine işaret eden Türkay, dernek olarak Bursa Vergi Dairesi ile her türlü iş birliğine hazır olduklarını, birlikte ortaya koyulacak çalışmalarda daha büyük bir sinerji yakalanacağına inandığını sözlerine ekledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kalkınma Yolu’nda Tarihi Adım

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın riy…