Home FOTO GALERİ BURSA HEPİMİZİN…

BURSA HEPİMİZİN…

- Guncellenme Tarihi: 12 Şubat 2018 13:31
3 min read
BURSA HEPİMİZİN… için yorumlar kapalı
0

BUMİAD YÖNETİMİ BAŞKAN AKTAŞ’I ZİYARET ETTİ…

 

  • BUMİAD PROJELERİNİ BAŞKAN AKTAŞ’A SUNDU…

 

BURSA – Bursa Mühendis Mimar İşadamları Derneği (BUMİAD) Başkanı M. Orhan Efe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette BUMİAD Başkanı Efe, titizlikle hazırlanan öneri 23 proje ile ilgili iki dosyayı Başkan Aktaş’a sundu.

BUMİAD Yönetim Kurulu Başkanı M. Orhan Efe ile BUMİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BUMİAD’ı ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Aktaş, kendisine takdim edilen projelerin titizlikle hazırlandığını ve gerekli incelemelerin daha detaylı yapılacağını söyledi.

BUMİAD Başkanı M. Orhan Efe de BUMİAD’ın çalışmaları hakkında ve yapısı hakkında bilgiler verdi. BUMİAD’ın  üyelerinin iş adamı ve sanayici olma zorunluluğu yanında mutlaka mühendislik ya da mimarlık disiplinlerinden mezun olma zorunluluğu bulunan Türkiye’nin tek iş adamı derneği olduğunu ifade etti.

Efe, “22-25 Mart taki zirveyi birlikte yapalım’’

Projeleriyle BUMİAD’ın fark yarattığına ve Bursa’ya değer katma derdinde olduklarını söyleyen Efe, bu bağlamda 22-25 Mart 2018 tarihleri arasında Bursa’da ‘’Türkiye – Kosova Ekonomik İşbirliği Zirvesi’’ gerçekleştireceklerini dile getirdi.

Efe, etkinliği Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin himayelerinde yapabileceklerini ifade etti. Efe, başta BTSO olmak üzere Marsifed üyesi dernekler ile Balkanlara hizmet amacıyla kurulmuş iş adamları derneklerinin de katkı koyacağı ekonomik zirvenin Bursa ekonomisine önemli katkı sağlaması noktasında Bursa Büyükşehir Belediyesinin de katkılarını beklediklerini söyledi.

BUMİAD Başkanı M. Orhan Efe, ziyaretin sonunda Başkan Aktaş’a günün anısına BUMİAD flaması armağan etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları Sayısını 100’e Çıkartacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine …