Home GÜNCEL “Yıldırım halkı David People’da hizmet kalitesi bulacak”

“Yıldırım halkı David People’da hizmet kalitesi bulacak”

- Guncellenme Tarihi: 6 Şubat 2018 11:20
10 min read
“Yıldırım halkı David People’da hizmet kalitesi bulacak” için yorumlar kapalı
0

Dünyaca ünlü David People markasını Millet Mahallesi’ne taşıyan Azerbaycan asıllı Gülnare Musayeva, başarılı bir kadın girişimci, aynı zamanda bir Kadın Doğum Uzmanı. Musayeva, 5 aydır kaliteli hizmet ve konseptiyle Yıldırım’da oldukça ilgi gördüklerinin altını çizerek aynı zamanda Yıldırım halkının David People’a geldiklerinde huzuru, hoş sohbeti,  güler yüzü ve tabi ki nefis yemekleri bulacaklarının da garantisini veriyor.

Sizi kısaca tanıyabilir miyiz?

Azerbeycanlıyım. Ahıska Türküyüm. Dedelerim, babalarım 1944 yılında Stalin devrinde Orta Asya’ya sürgün etmişler. 1959 yılında da oradan tekrar Azerbaycan’a yerleşmişler. Kazakistan Devlet Üniversitesi’nde okudum. Kadın doğum uzmanıyım.  Uzun zaman Azerbeycan’da yaşadım.

Kaç yılında Türkiye’ye geldiniz?

Türkiye’ye 2008 yılında geldim. Daha önce de gelmiştim ama 2008’de Türkiye’ye yerleştim. Gelme sebebim de Maslak Acıbadem’de tüp bebek çalışmalarımın olmasıydı. Değerli Hocamız Bülent Tıraş ile tüp bebek üzerine çalışmalarda bulundum. Daha sonra güney doğuda bir hastane aldım. Burada da çalışmalarımız oldu. Diyarbakır’da yaşıyorum. Bir kızım var. O da Diyarbakır’da uzman estetisyenlik ile uğraşıyor. Bir de oğlum var. İzmir Ekonomi Üniversitesinde son sınıfta okuyor.

Bursa’da David People markasını aldınız. Markayı niçin  Bursa’da aldınız? Millet Mahallesi’nde olmanızın özel bir sebebi var mıydı?

David People Bursa’dan çıkmış dünyaca ünlü bir markadır. Biz Millet Mahallesi’nde altıncısını açtık. Neden Bursa’dan aldık derseniz Bursa’da yaşama düşüncem oldu. Markanın isim hakkını aldıktan sonra Millet Mahallesi’nde eksiklik olduğunu fark ettik. Burada açmaya karar verdik. Yıldırım halkına güzel hizmet vermekteyiz. Ekibimiz çok iyi; hizmet kalitemizi arttırmaya devam edeceğiz. 15 kişilik ekibimizle halkımıza hizmet veriyoruz.

Peki Yıldırım halkı David People’a geldiklerinde ne bulacaklar?

Yıldırım halkı David People’a geldiklerinde hizmet kalitesi bulacak. Farklı konseptle ve sürprizlerle karşılaşacak. Bunların dışında David People’da huzuru hoş sohbeti,  güler yüzü bulacaklar. Tabi ki güzel yemekleri de bulacaklar diyebiliriz.

Yemek konusunda konseptin dışına çıkacak mısınız?

David People’nin kaliteli kültürü ve konsepti var. 5 aydır hizmet veriyoruz markamızın konsepti ile devam edeceğiz. Yemekleri, içecekleri ile zengin bir konseptle hizmet veriyoruz. Canlı müzikle haftanın üç günü konuklarımızı ağırlıyoruz. Yılbaşı gecesi için programlarımız var. Hediyelerimiz olacak. Yılbaşından sonra  kahvemizi kendi evlerinde yudumlayabilmeleri için hediyemiz olacak. Satış yetkilerini aldık ama satışını yapmayacağız. Konuklarımıza ikramımız olacak.

Kaç kişi için ile hizmetinize devam ediyorsunuz? Özel günlerde ve etkinliklerde hizmetiniz nelerdir?

Doğum günlerinde, özel davetlerde, grup organizasyonlarda hizmet veriyoruz. Geçtiğimiz günlerde 250 kişilik bir kahvaltı organizasyonumuz vardı. Aynı anda hem iç bahçemizde hem dış bahçemizde 350-400 kişiye hizmet kapasitemiz var. Nişan törenlerimiz oldu. Nişan, evlilik teklifleri, toplu kahvaltı gibi organizasyonlarda kafemiz çokça tercih ediliyor.

Beş aydır hizmete devam ediyorsunuz. David People’ı kimler tercih ediyor? Yıldırım markanızı kaldırdı mı?

Yıldırım markamızı kaldırdı. Güzel bir müşteri potansiyelimiz var. Biz belirli yaş grubuna hitap etmiyoruz. Genç yaşlı her  yaştan konuklarımız var. Her kesime açık hizmet anlayışımız var. Aileler, gençler, iş dünyasından isimler tercih ediyor. Toplantı salonumuzda iş görüşmelerini toplantılarını çalışmalarını keyifle yapabilecekleri ortamı sunuyoruz.

Özel günleri için paket programlarınız oluyor mu?

Özel günler için konuklarımıza ikramlarımız oluyor. Doğum günlerinde pastayı hediye ediyoruz. Ayrıca masa düzenlemesi, çiçekler, isim baskıları gibi süsleme ve organizasyonu da yapıyoruz. Toplu organizasyonlarda 20 kişiye 30 kişiye yüzde 20’ye kadar indirimlerimiz oluyor. Konuklarımız güler yüzle buradan ayrılıyor. Bizler de başka şehirlere gittiğimizde müşteri oluyoruz. Biz nasıl kaliteli hizmet güler yüz bekliyorsak aynısını göstermeliyiz. Bu yüzden konuklarımızın memnuniyeti her şeyden önemlidir. Alkolsüz hizmet vermekteyiz. Markamız da tercih etmiyor. Yıldırım muhafazakar bir bölge bu yüzden de alkol tercih etmiyoruz.

Hijyen sizce ne kadar önemli?

Hijyen her alanda çok önemlidir. Kendim de sağlık sektöründe çalıştığım için daha çok dikkat ediyoruz. Hijyene en üst düzeyde önem veriyoruz.

Bir klinik açmayı düşünüyor musunuz?

Burada her şeyi yoluna koyduğumuzda 1 veya 2 sene sonra öyle bir düşüncem var.

Son olarak Bursalılara ve Millet Mahallesi’nde yaşayanlara söylemek istediğiniz bir şey var mı?

Millet Mahallesi’nde yaşayan bütün halkımıza, müşterimiz olan, olmayan herkese en iyi derecede hizmet vermek istiyoruz. Buyursunlar gelsinler diyorum. Gelmek onlardan, ikramlar ise bizden.

 

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

NOSAB’dan Eşitlik Politikası

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) tüm çalışanlarına adil ve eşit çalışma ortamını sa…