Home FOTO GALERİ Bursa Büyükşehir, Avrupa 3.’sü…

Bursa Büyükşehir, Avrupa 3.’sü…

- Guncellenme Tarihi: 6 Şubat 2018 14:20
3 min read
Bursa Büyükşehir, Avrupa 3.’sü… için yorumlar kapalı
0

Portekiz’de gerçekleştirilen ‘Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası (ECCC) Kros Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden önemli takımlardan olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, ‘Büyük Kadınlar’ kategorisinde 3.’lük gururunu yaşadı.

BURSA – ‘Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası (ECCC) Kros Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden önemli takımlardan olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, ‘Büyük Kadınlar’ kategorisinde 3.’lük gururunu yaşadı.

Portekiz’in Mira kentinde yapılan ‘Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası (ECCC) Kros Şampiyonası’nda Türk takımları, başarılarıyla göz doldurdu. Şampiyonada Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün de aralarında bulunduğu ve dünya çapında atletlerin yarıştığı ‘Büyük Kadınlar’ mücadelesi oldukça çekişmeli anlara sahne oldu.

Bu dalda Türkiye’yi temsil eden iki ekipten Bursa Büyükşehir Belediyespor, 55 puan toplayarak Sporting Lizbon (Portekiz) ve Bilbao Atletismo’nun (İspanya) ardından Avrupa 3.’sü oldu. Yarışı ilk 10 içinde bitirenler arasında Esma Aydemir ve Özlem Kaya da yer aldı.

Takım halinde ilk 3.’lük

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Atletizm Takımı, ilk kez takım halinde Avrupa 3.’lüğünü kazandı. Atletizm takımı antrenörü İshak Kaya, Bursa’nın gururu olmaktan ve İstiklal Marşı’nı Portekiz’de duyurmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Atletizm Takımı sporcuları Esma Aydemir, Özlem Kaya, Sevilay Eytemiş, Sebahat Akpınar ve Emine Hatun Tuna ise Bursa’ya 3.’lük sevincini yaşatan sporcular olarak akıllara kazındı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…