Home FOTO GALERİ İSSİAD’DA YAKUP ALTINÖZ GÜVEN TAZELEDİ..

İSSİAD’DA YAKUP ALTINÖZ GÜVEN TAZELEDİ..

- Guncellenme Tarihi: 1 Şubat 2018 13:10
3 min read
İSSİAD’DA YAKUP ALTINÖZ GÜVEN TAZELEDİ.. için yorumlar kapalı
0

İSSİAD YAKUP ALTINÖZ İLE DEVAM…

BURSA – İstanbul Caddesi Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (İSSİAD) birinci genel kurulu dernek merkezinde yapıldı. Genel kurulda mevcut başkan Yakup Altınöz güven tazeleyerek, yeniden İSSİAD başkanlığına seçildi.

İSSİAD’ın birinci genel kurulu, dernek üyelerinin katılımıyla İstanbul Caddesi üzerindeki dernek merkezinde yapıldı.

Geçmiş dönemde yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ve gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından seçime gidildi. Seçimde mevcut başkan Yakup Altınöz, oy çokluğu ile yeniden İSSİAD’da başkanlığa seçildi.

Seçimin ardından bir teşekkür konuşması yapan Altınöz, “Kuruluşumuzdan bu yana üstlendiğimiz görevi, yeni dönemde aramıza kattığımız yeni arkadaşlarımızla birlikte sürdüreceğiz. Bu noktada çalışma planımız hazır. İstanbul Caddesi, Bursa’nın en gözde caddelerinin başında geliyor. Burayı daha da cazip ve prestijli hale getirmemiz gerekiyor. Bu noktada İSSİAD’a da çeşitli görevler düşüyor ve bunların farkındayız. Genel kurulumuzun ardından düşüncelerimizi şehrin önde gelenleriyle paylaşmaya devam edeceğiz. Ben ve ekibime destek veren üyelerimize teşekkür ediyoruz. Birlikte daha güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum” dedi.

Yakup Altınöz başkanlığında İSSİAD’da oluşan yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:

“Yakup ALTINÖZ, Musa HÜROĞLU, Ali MOR, Turgut İNAL, Özer MATLI, Kenan YAMAN, Hamit MAHKEN, Orhan COŞKUN, Dursun KARA, Mustafa TEKMEN, Zeki SARI, Birol MUMCU, İrfan KOÇ”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…