Home FOTO GALERİ MEHMETÇİK İZNİK’TEN ZEYTİN DALI İLE UĞURLANDI

MEHMETÇİK İZNİK’TEN ZEYTİN DALI İLE UĞURLANDI

- Guncellenme Tarihi: 30 Ocak 2018 13:33
3 min read
MEHMETÇİK İZNİK’TEN ZEYTİN DALI İLE UĞURLANDI için yorumlar kapalı
0

İznik’te askere gidecek olan gençler zeytin dalı eşliğinde ilçe protokolü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli askerler tarafından uğurlandı.

İznik Milli İrade Meydanı’nda gerçekleşen törene İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Osman Sargın, Emniyet Müdürü Ahmet Tekin, Jandarma Komutanı Üsteğmen Tuncay Doğan, İlçe Müftüsü Üzeyir Yavaş, Milli Eğitim Müdürü Recep Büyükkayıkçı, AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut, CHP İlçe Başkanı Asiye Çalışkan, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, aileler ve çok sayıda İznikli vatandaş katıldı.

PROTOKOL ZEYTİN DALI İLE UĞURLADI

İznik’te 98/1 tertip askerler acemi birliklerine dualarla uğurlandı. Meydanda hazır bulunan Mehmetçik için ve Afrin de Zeytin Dalı Operasyonunda görev alan askerlerimiz için Kur’an-ı Kerim okundu. İlçe Müftüsü Üzeyir Yavaş’ın duasına alanda bulunan herkes el açtı. Dua sonrasında halk ozanı Fevzi Olgun, asker şiirini seslendirdi. Daha sonra protokol ve İlçe Jandarma Komutanlığın da görevli Mehmetçik, kınalı kuzuları, Afrin Harekâtı’nın sembolü olan zeytin dalı ile birliklerine uğurladı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Afrin de süren Zeytin Dalı Harekâtı ile birlikte ilçemizden de genç kardeşlerimizi birliklerine yolcu ettik. Afrin de ki operasyonun bir simgesi haline gelmiş olan barışın simgesi zeytin dalını askerlerimize takdim ettik. İnşallah bu kardeşlerimiz vatani görevlerini yerine getirdikten sonra sağ salim evlerine dönecekler. Ben buradan bütün anne ve babaları kutluyorum. Ne mutlu ki onlara bugün vatan savunmasında bulunacak aslan parçalarını yetiştirmişler” dedi.

Etkinlik sonrasında alanda bulunanlara lokma ikramında bulunuldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Şükrü Deviren’den Minik Başkanlara Lunapark Müjdesi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen makam temsil…