Home FOTO GALERİ Dündar Muhtarlarla İstişare Yaptı

Dündar Muhtarlarla İstişare Yaptı

- Guncellenme Tarihi: 30 Ocak 2018 13:24
7 min read
Dündar Muhtarlarla İstişare Yaptı için yorumlar kapalı
0

Dündar: “Türkiye Gücünü Tüm Dünyaya Gösteriyor”

– Dündar: “Terör Bataklığını Kurutacağız”

 

Muhtarlarla istişare toplantılarını sürdüren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, dağ ve ova bölgelerinde yer alan 35 mahallenin muhtarları ile bir araya geldi.

 

Değirmen Parkı Sosyal Tesisleri’nde ağırladığı muhtarlar ile mahallelerde yaşanan sıkıntılar ve çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunan Başkan Dündar, gündeme dair açıklamalarda da bulundu. Zeytin Dalı Harekatı ile Türkiye’nin gücünü tüm dünyaya gösterdiğini ifade eden Dündar, “Ülkemiz son yıllarda çok açık bir şekilde saldırı altında. Geçtiğimiz yıl yaşadığımız 15 Temmuz hain darbe girişimi, Suriye ve Irak’ta yaşanan olaylar, doğrudan ve dolaylı olarak ülkemize yapılan saldırılardır. Bıçak kemiğe dayandı ve ordumuz Zeytin Dalı Operasyonu ile Afrin’e girdi. Bu, terör bataklığını kurutma harekatıdır. Ülkemizin bütünlüğüne göz diken teröristleri temizlemek adına yapılan bir harekattır. Geçmişte olduğu gibi Türkler yeniden tarih sahnesinde yerlerini alıyorlar. Zeytin Dalı Harekatı ile de tüm dünyaya gücümüzü gösteriyoruz” dedi.

 

“TÜRKİYE HAREKAT SÜRECİNİ ÇOK İYİ YÖNETİYOR”

 

Türkiye’nin Zeytin Dalı Harekatı’nı çok iyi bir şekilde yönettiğini dile getiren Başkan Dündar, “Amerika, menfaatleri için Orta Doğu’dan elini çekmiyor. Kaosa neden oluyor, teröristlere silah veriyor, ülkeleri bölünmelere sürüklüyor. Biz ülkemizin güvenliği için teröristlere karşı operasyon düzenlediğimizde ise karşı çıkıyor. Sivillerin tehlike altında olduğunu iddia ediyorlar. Türkiye, bu askeri

harekat sürecini çok iyi yönetiyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan söylemlerinde ‘Bir gece ansızın gelebiliriz’ dedi. Bu, oradaki sivil halka operasyon düzenleneceğinin bir mesajıydı. Siviller bölgeyi terk ettiler. Güçlü donanıma sahip olan ordumuz, teröristlere ait olan bölgeleri ve mühimmat depolarını belirleyerek operasyona başladı. Allah’ın izniyle tüm teröristleri temizleyeceğiz. Öncelikle kendi güvenliğimiz ve huzurumuzu gözetiyoruz. Daha sonraki süreçte de Türkiye’nin yardımına muhtaç ülkelerin yanında oluyoruz. Balkanlar, Kafkaslar, Orta Doğu hatta bize çok uzakta olan Myanmar gibi ülkeler Türkiye’yi kurtarıcı olarak görüyor. Türkiye’nin gücü tüm bu coğrafyaya ulaşıyor. Kendi içimizde sorunlar yaşayabiliriz ancak bayrağımız elden gittiği zaman özgürlük adına her şey bitmiş demektir. Bayrağımız dalgalandığı sürece yapamayacağımız, başaramayacağımız şey yoktur” diye konuştu.

 

“ŞEHRİMİZİN, İLÇEMİZİN DAHA GÜZEL OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

Mahallelerin sıkıntılarının ve ihtiyaçlarının konuşulduğu toplantıda muhtarlar, tek tek söz alarak kendi mahalleriyle ilgili talepleri Başkan Dündar’a aktardılar. Osmangazi’deki hizmetleri muhtarlardan gelen bilgi ve talepler doğrultusunda yaptıklarını belirten Dündar, “Mahalledeki günlük hayatı herkesten daha iyi sizler biliyorsunuz. Şehrimizin, ilçemizin daha güzel olması için hep birlikte çalışıyoruz. Hizmetler konusunda öncü bir belediyeyiz. Türkiye’ye örnek projeleri Bursa’ya kazandırıyoruz. Bunu da sizlerin desteğiyle başarıyoruz. Muhtarlarımız, bizlerin gözü kulağı oluyor. Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz istişare toplantılarıyla muhtarlarımızla bir araya geliyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını masaya yatırıyoruz. Hayata geçirdiğimiz projeler hakkında muhtarlarımıza bilgilendirme yapıyoruz. Amacımız her mahallesiyle daha güzel, daha yaşanabilir bir Osmangazi” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…