Home FOTO GALERİ BEYAZ MASA ÇÖZÜM ÜRETİYOR

BEYAZ MASA ÇÖZÜM ÜRETİYOR

- Guncellenme Tarihi: 30 Ocak 2018 13:39
3 min read
BEYAZ MASA ÇÖZÜM ÜRETİYOR için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediyesi Muhtarlıklar ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren beyaz masa birimi, 2017 yılında da vatandaşların çözüm adresi oldu. Bu kapsamda vatandaşların Belediye ile ilgili hür türlü istek ve şikâyetlerine çözüm üretmek için 7/24 hizmet veren Beyaz Masa Birimine 2017 yılı içerisinde 19 bin 520 başvuru yapıldı. Yapılan başvuruların tamamı işleme alınırken, 444 16 05 numaralı çağrı merkezine gelen istek ve şikâyetler anında değerlendirmeye alınarak ilgili birimlere yönlendirildi. Öte yandan ekipler, Facebook ve Whatsapp uygulamalarıyla, vatandaşların en hızlı şekilde sorunlarını aktarabilmeleri için gelen talep ve şikâyetlerde gerekli birimler ile görüşüp vatandaşlara ayrıca geri dönüş sağladı.

Beyaz Masa’nın, vatandaş ve belediye arasındaki iletişimi daha sağlıklı hale getirdiğini belirten Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Belediye olarak en önemli görevlerimizden biri halkımızın talepleri doğrultusunda hizmet vermek. Bu çaba ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. Beyaz Masa, vatandaşla belediye arasında köprü vazifesi görerek vatandaşın meşru taleplerini ivedilikle karşılamaya çalışmaktadır” dedi.

Vatandaşların belediye binasına gelmeden de sorunlarına hızlı bir şekilde çözüm ürettiklerini belirten Başkan Yılmaz, “Bu şekilde hem zaman kaybını hem de vatandaşlarımızın bir telefonla dahi sorun ve isteklerine çözüm üretebiliyoruz. Beyaz Masa sayesinde vatandaşlarımızın birçok talebine cevap verdik ve çözüm ürettik. Yapılan her başvuruyu ilgili birimlerimiz tarafından titizlikle değerlendirerek cevap veriyor ve takip ediyoruz” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…