Home EĞİTİM Bursa Büyükşehir Belediyesi Zafer-Atıcılar Ortaokulu kütüphanesi “Farklı bi dünya” grubu tarafından yenilendi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Zafer-Atıcılar Ortaokulu kütüphanesi “Farklı bi dünya” grubu tarafından yenilendi.

- Guncellenme Tarihi: 29 Ocak 2018 12:52
2 min read
Bursa Büyükşehir Belediyesi Zafer-Atıcılar Ortaokulu kütüphanesi “Farklı bi dünya” grubu tarafından yenilendi. için yorumlar kapalı
0
İstanbul’dan gelerek hafta sonlarını Bursa Atıcılar mahallesinde yer alan BBB Zafer Atıcılar Ortaokulu için ayıran proje grubu iki gün içerisinde okul kütüphanesini baştan aşağıya yeniledi.
Okul Müdürü Hüseyin Orhan ve velilerin de yardımcı olduğu yenileme işlemleri kapsamında yüzlerce kitap raflarda yerini alırken duvarlar da öğrencilerin beğeneceği süslemelerle donatıldı.
-OKUMAK ÖZGÜRLÜĞE UÇMAKTIR
Farklı bi dünya grubuna teşekkür eden Okul Müdürü Hüseyin Orhan: “Yaptıkları güzel işlerle ülkemizde ve dünya çapında faydalı olan grubumuz hafta sonu iki gün çalışarak okulumuzda kütüphanemizi baştan aşağıya yenileyip güzel bir eseri tamamlayarak okulumuzun hizmetine sundular. “Farklı bi dünya ” ekibi değişik mesleklerden insanların tamamen iyilik üzerine faaliyetleri olan bir ekip, büyük bir özveri ile çalışarak okulumuz kütüphanesini düzenlediler. Emeği geçen bu güzel ekibe okulumuz öğrencileri velileri ve öğretmenleri adına çok teşekkür ediyoruz, kendilerine bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz.” dedi.
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …