Home FOTO GALERİ AK KADINLAR SEÇİME HAZIR.

AK KADINLAR SEÇİME HAZIR.

- Guncellenme Tarihi: 28 Ocak 2018 14:11
10 min read
AK KADINLAR SEÇİME HAZIR. için yorumlar kapalı
0

AK KADINLAR BİR ARAYA GELDİ…

  • BURSA MİLLETVEKİLİ GÖZGEÇ, İL VE İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANLARINI AĞIRLADI…

BURSA – AK Parti Bursa İl ve İlçe Kadın Kolları kongrelerinin tamamlanmasının ardından, yeni göreve gelen İl ve İlçe Kadın Kollarının temsilcileri, AK Parti Bursa Milletvekili, AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı, TBMM Adalet ve Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonları Üyesi Avukat Emine Yavuz Gözgeç’in ev sahipliğinde bir araya geldi.

AK Parti Bursa Milletvekili, AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı, TBMM Adalet ve Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonları Üyesi Avukat Emine Yavuz Gözgeç’in ev sahipliğinde Merinos Gölpark’ta gerçekleştirilen toplantıya; Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu’nun yanı sıra il yöneticileri ile ilçe başkanları ve yöneticileri katıldı.

“Hayal edemeyeceğimiz bir kongre yaptık”

Tüm il kadın kolları yönetimini ve ilçe kadın kolları başkanlarını, kahvaltıda bir araya getiren AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç’e teşekkür ederek sözlerine başlayan İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu, 17 ilçede kadın kolları kongrelerini başarıyla gerçekleştirdiklerini ve bu kongrelerin ardından da geçtiğimiz hafta il kadın kolları kongresi yaptıklarını hatırlattı. Kapıcıoğlu, “Bana hayal et deseler, belki de hayal edemeyeceğimiz bir il kadın kolları kongresini yaptık, sayın Cumhurbaşkanımız ve liderimizin teşrifleriyle. Kendilerinin kongremizi onurlandırması, bize verdiği özgüveni katbekat artırdı ve bundan sonra yürümek değil bize koşmak şart oldu” dedi.

“Bu ekiple sıkılmadık el bırakmayacağız”

Kapıcıoğlu’nun ardından konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun, “İnşallah 2019’a giderken hepimiz, kuvvetli bir şekilde çalışacağız. Hani diyoruz ya sıkılmadık el bırakmayacağız, çalmadığımız kapı kalmayacak, Allah’ın izniyle bu ekiple bunu yapacağız” diye konuştu.

“Güçlü Türkiye’nin güçlü kadınları liderinin arkasında”

Programın ev sahibi olan AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç ise, geçtiğimiz hafta yapılan il kadın kolları kongresinin kusursuz bir şekilde icra edilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Gözgeç, “O gün Bursa dimdik ayaktaydı. Akın akın hemşerilerimiz genel başkanımız ile buluşmaya geldiler. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız, Afrin Harekatı’nın başladığının günün hemen ardında Bursa’dan, tüm Türkiye’ye, dünyaya önemli mesajlar verdi. Güçlü Türkiye’nin güçlü kadınları, gençleri, velhasıl milletimiz, Dünya 5’ten Büyüktür diyen liderinin arkasındadır. Bu birliktelik ve güven ile tüm dünya mağdur ve mazlumlarının duaları ile muzaffer olacağız inşallah” dedi.

“Kadın kolları bir siyaset okulu gibidir”

Cumhurbaşkanı’nın, Bursa il kadın kolları kongresini onurlandırmasının, kadın kollarına verdiği önemi göstergesi olduğunu belirten Gözgeç, “Sayın Genel Başkanımız, daima kadınların siyasi alanda var olması için destek olmuştur, bizleri cesaretlendirmiştir. Kadın kollarımız adeta siyaset akademisidir. Kadın kollarımızın içinden meclis üyelerimiz, belediye başkanlarımız, milletvekillerimizin çıkacağına yürekten inanıyorum. Biz, biliyoruz ki kadınsız siyaset, kadınsız demokrasi, kadınsız millet olamaz. Güçlü kadın, güçlü aile, güçlü Türkiye. Önümüzde 2019 seçimleri var. Her zamanki gibi AK kadınlar, seçime hazır. Cumhurbaşkanımızın Bursa mitinginde dediği gibi, maziden atiye kurduğumuz köprünün adeta kilit taşlarından olan Bursa’yı şaha kaldırmadan bizlere uyku haram” diye konuştu.

İl kongresi 17 Şubat’ta

Gözgeç’in ardından konuşan AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ise, “Coşkulu yoğun katılımlı kongreler yaptınız, tebrik ediyorum. Bu güzel tabloyu 21 Ocak Pazar günü liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımlarıyla ve muhteşem kalabalıkla hep birlikte taçlandırdık. Biz, bu gücü birlik ve beraberliğimizden alıyoruz. İnşallah 17 Şubat’ta il kongremizi gerçekleştireceğiz. Yine aynı heyecan, aynı birliktelikle Bursamızın AK Parti sevdasını herkese göstereceğiz” dedi.

“Bursa, İstanbul kadar sorumludur”

Programa iştirak eden ve programın düzenlenmesini sağlayan Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç’e teşekkürlerini ve tebriklerini ileten Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu da, geçtiğimiz hafta yapılan kongrenin, Bursa’ya yakışır ve yaraşır bir kongre olduğunu, kongrenin ve mitingin organizasyonunda emeği geçenleri tebrik etti.

2019 seçimlerine gidilirken Bursa’nın, en az İstanbul kadar önemli ve sorumlu bir il olduğuna dikkat çeken Müezzinoğlu, “Bursa, kendini diğer illerle kıyaslayamaz. İstanbul ve Bursa’nın sorumluluğu farklıdır. Bursa, bu milletin medeniyetinin filizlendiği yer, dünyaya meydan okuduğu yer de İstanbul’dur. Bursa kendini sıradan bir il gibi göremez kadınlarımız hele hiç göremez” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…