Home FOTO GALERİ Dündar Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Dündar Muhtarlarla Bir Araya Geldi

- Guncellenme Tarihi: 17 Ocak 2018 13:32
7 min read
Dündar Muhtarlarla Bir Araya Geldi için yorumlar kapalı
0

Dündar Muhtarları Dinledi

– Dündar: “Sınırlı Bütçe İle En İyi Hizmeti Yapıyoruz”

 

Osmangazi’de görev yapan mahalle muhtarları ile bölgesel olarak bir araya gelen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, muhtarlardan mahalleleri ile ilgili sıkıntılarını ve taleplerini temennilerini dinledi.

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi’deki 136 mahallenin muhtarıyla gruplar halinde bir araya gelmeyi sürdürüyor. 11 Eylül Bulvarı altında kalan 13 mahallenin muhtarı ile bir araya gelen Başkan Dündar, mahallelerdeki sıkıntıların çözümü için muhtarlarla karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Altınova Spor Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Dündar, “Mahallelerimizin her alandaki ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında muhtarlarımızla görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Osmangazi’ye daha iyi hizmet etmek için çok çalışmaya devam edeceğiz dedi.

 

“MUHTARLAR BELEDİYE BAŞKANLARININ EN BÜYÜK YARDIMCISI”

Belediye başkanlarının en büyük yardımcılarının muhtarlar olduğunu söyleyen Başkan Dündar, “Muhtarlar, belediye başkanlarının sahadaki gözü kulağı. Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz bu toplantılar ile bizlerin dikkatinden kaçan ancak muhtarlarımızın takip ettiği sıkıntıları kayıt altına alıyoruz ve sıkıntıların çözümü için çalışma yürütüyoruz. Osmangazi Belediyesi olarak 136 mahallemize ihtiyaçlar doğrultusunda hizmet götürdük. Hizmet yapıldıkça taleplerde artış oluyor. İhtiyaçlar sınırsız. Bizler imkanlarımız doğrultusunda şehrimizi güzelleştirmek, vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak adına

çalışmalar yürütüyoruz. Sınırlı bütçe ile en iyi hizmeti ortaya koymak adına faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bizim hedefimiz Osmangazi’deki 850 bin kişinin mutlu ve huzurlu bir şekilde barış ortamında yaşaması. Belediye hizmetlerini de bu amaç doğrultusunda sürdürüyoruz” diye konuştu.

 

“HER ŞEYİN EN İYİSİNİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Osmangazi Belediyesi olarak her şeyin en iyisini yapmak için çalıştıklarını ifade eden Dündar, “Geçtiğimiz dönem tüm mahallelerimizi sokak sokak gezerek sorunları tespit ettik. Vatandaşlarımızın talep ve isteklerini kayıt altına aldık. 2014-2019 döneminde yapılacak olan projeleri ve hizmetleri de bu şekilde belirledik. Diyalogları güçlü tuttuğumuzda sorunlar da en aza inmiş oluyor. Daha hızlı çözüme kavuşmuş oluyor. Fen İşleri Müdürlüğümüz şuan ilçemizin 64 noktasında çalışma yürütüyor. Park Bahçeler Müdürlüğümüz 23 noktada vatandaşımıza hizmet götürüyor. Osmangazi Belediyesi Çevre Kurulu adını verdiğimiz projemizde yer alan ekip, günlük bakım tamir işleriyle ilçenin çeşitli yerlerinde oluşan kötü görüntüleri bertaraf ediyor” dedi.

 

“TEMİZLİK ÇALIŞMALARIMIZI HERKES TAKDİR EDİYOR”

Temizlik alanında yaptıkları çalışmalar ile vatandaşların takdirini ve teşekkürlerini aldıklarını ifade eden Dündar, “Temizlik ekiplerimiz her gün 7 binden fazla sokağı temizliyor. Ekiplerimiz ilçemizin temizliği için 7 gün 24 saat özverili bir şekilde çalışırken, geri dönüşüm alanında da önemli çalışmalar yapıyoruz. Atık pil, atık yağ gibi doğaya büyük zarar veren maddeleri topluyoruz. Çevre kirliliğini önlemek ve geri dönüşümü mümkün atıkları ekonomiye kazandırmak adına Katı Atık Toplama Merkezi kuruyoruz. Demirtaş bölgesinde kurulan tesiste toplanacak olan evsel atıklar, gruplara ayrıldıktan sonra geri dönüşüme kazandırılacak” diye konuştu.

Toplantıya katılan muhtarlar, tek tek söz alarak kendi mahalleriyle ilgili talepleri Başkan Dündar’a aktarırken, yapılan çalışmalarla için de teşekkür ettiler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …