Home FOTO GALERİ BUTTİM YÖNETİMİNDEN MATLI HOLDİNG ZİYARETİ

BUTTİM YÖNETİMİNDEN MATLI HOLDİNG ZİYARETİ

- Guncellenme Tarihi: 16 Ocak 2018 13:42
2 min read
BUTTİM YÖNETİMİNDEN MATLI HOLDİNG ZİYARETİ için yorumlar kapalı
0

BURSA–  Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi (BUTTİM) Yönetimi Matlı Holding’e ziyaret gerçekleştirdi.

BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki ve Yönetim Kurulu Üyelerinin gerçekleştirdiği ziyarette Matlı Holding Genel Müdürü Önder Matlı ile görüştü.

Ziyarette konuşan BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki, ticaretin günümüzde kümelenmeye başladığına vurgu yaptı. Tiryaki sözlerine şöyle devam etti, “ 20 yıl önce yapılmasına rağmen hala kanunlara ve yönetmeliğe uygun çok kullanışlı bir binamız bulunmakta. BUTTİM’i uluslararası bir değer haline getirmek istiyoruz bu şehrin sembollerinden olan BUTTİM şehrimizin ticaretindeki en önemli dinamiklerinden biri olacak” dedi ve Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi Yönetiminin çalışma hakkında bilgiler verdi.

BUTTİM Yönetiminin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Matlı Holding Genel Müdürü Önder Matlı da, “şehrin dinamikleri ticaret için başrol oynar, bu sebepten BUTTİM Bursa’nın geleceği açısından önemli” açıklamasında bulundu.

Ziyaretin sonunda Yönetim BUTTİM Kurulu Başkanı Ali Tiryaki Matlı Holding Genel Müdürü Önder Matlı’ya ziyaret anısına tablo hediye etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yangın Kontrol Altına Alındı

Organize Sanayi Bölgesi 4. Cadde üzerinde sandalye imalathanesinde yaşanan yangını olay ye…