Home FOTO GALERİ AKŞEMSEDDİN CAMİİ İBADETE AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

AKŞEMSEDDİN CAMİİ İBADETE AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

- Guncellenme Tarihi: 16 Ocak 2018 13:38
3 min read
AKŞEMSEDDİN CAMİİ İBADETE AÇILIŞA HAZIRLANIYOR için yorumlar kapalı
0

Kamu kurum ve kuruluşlarına verdiği desteği hız kesmeden sürdüren Gemlik Belediyesi, bu kapsamda Akşemseddin Camii’nde hummalı bir çalışma yürütüyor. Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarıyla Akşemseddin Camii ibadete açılışa hazırlanıyor.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Belediyesinin Özel Sektör ve hayırsever işadamları işbirliği çerçevesinde son 5 yılda 7 okul ve 12 caminin öncülüğünü yaptığını hatırlatarak, Akşemseddin Camiinin de tamamlanarak, ibadete açılacak olmasının gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Belediye Park ve Bahçeler Müdürü Cemalettin Uysal ile birlikte yapımı büyük ölçüde tamamlanan Akşemseddin Camiinde incelemelerde bulunan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Akşemsettin Camii Dernek Başkanı Fehmi Arslan’dan Caminin eksiklikleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Belediyenin yer tahsis ettiği, hayırseverler tarafından yaptırılacak olan Caminin eksikliklerini gidermenin gayretinde olduklarını söyleyen Yılmaz, “Kamu kurum ve kuruluşlarına imkanlarımız dahilinde destek vermeye gayret ederken bu kapsamda hayırseverlerimizin büyük destekleriyle ilçemize kazandırılacak olan Akşemseddin Camii’nin ihtiyaçlarını gideriyoruz. Çevre düzenlemesi kapsamında bordür, parke taşı döşemelerini bitirerek, naklettiğimiz 25 yıllık çınar ağacının da dikimini gerçekleştirdik. İnşallah kısa süre sonra açılışını gerçekleştirip ibadete hazır bir hale getireceğiz. Akşemseddin Camii’nin Mahalle sakinlerimize ve ilçemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Çok büyük destekle camiyi ilçemize kazandıran hayırseverlerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…