Home GÜNCEL Mudanya Meyve Üreticileri Birliği gazetecileri unutmadı

Mudanya Meyve Üreticileri Birliği gazetecileri unutmadı

- Guncellenme Tarihi: 10 Ocak 2018 12:36
3 min read
Mudanya Meyve Üreticileri Birliği gazetecileri unutmadı için yorumlar kapalı
0

Mudanya Meyve Üreticileri Birliği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir kahvaltı düzenledi. Kahvaltıda gelen tüm gazetecilere teşekkürlerini ileten Aydoğan 2017 yılını değerlendirirken aynı zamanda devletten beklentilerini de dile getirdi.

Mudanya Meyve Üreticileri Birliği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarihi İstasyon Tesisleri’nde bir kahvaltı düzenledi. Mudanya Meyve Üreticileri Birliği Başkanı Fazlı Aydoğan kahvaltı sonrası yaptığı konuşmasında, “Sizler her zaman bizim yanımızda oluyorsunuz. Bugün de biz sizleri unutmadık ve geldiğiniz için yönetim kurulu, birlik üyelerimiz ve üreticiler adına sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Kahvaltıda 2017 yılını değerlendiren Aydoğan, Mudanya’da üretici pazarları çok zor şartlarda açtıklarının altını çizerek, “Bunun nedeni karşımızda çok güçlü pazarcılar vardı. Sıkıntılar bir yana çok güzel sonuçlar elde ettik. Vatandaşımız, üreticimiz, çiftçimiz güven bekliyor fakat bu güveni alamıyor. Tarım politikalarında gerçekten bir sıkıntı söz konusu. Biz Mudanya’da küçük çaplı da olsa tarım politikaları konusunda bir ilerleme kaydettik. Örnek veriyorum bahçesinde, tarlasında domates, patlıcan, biber eken vatandaşımız, bu pazarlar sayesinde 15 ton ürün elde etmeye başladı. Pazarlarımızda her ürünü satabiliyoruz. Aynı zamanda narenciyeyi de pazarımıza getirdik ve bu ürünleri nasıl geliştirebiliriz konusunda çalışmalar yapıyoruz.” dedi.

Geçmiş dönemde kara incirde büyük sıkıntılar yaşandığını belirten Aydoğan, “Soğuk depo isteğimizi yetkililere ilettik fakat yetkililer soğuk hava depolarının zarar edeceğini düşünüyor. Soğuk depo her üründe kullanılır ve her ürün bizde var. Zarar etmemiz mümkün değil. Soğuk hava depolarını Mudanya’da yapmamız lazım.” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…