Home FOTO GALERİ Kadın Meclisi “Zübük” ile izleyici karşısına çıktı

Kadın Meclisi “Zübük” ile izleyici karşısına çıktı

- Guncellenme Tarihi: 8 Ocak 2018 12:44
2 min read
Kadın Meclisi “Zübük” ile izleyici karşısına çıktı için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi Tiyatro Grubu, Aziz Nesin’in “Zübük” adlı eserini tiyatro sahnesine taşıdı. Erdal Gülver’in tiyatroya uyarladığı ve yönetmenliğini yaptığı oyun, izleyenlerden tam not aldı.

 

Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi Tiyatro Grubu, “Aromalı Sezaryen” ve kadına şiddeti konu alan “Anam Bacım Avradım” tiyatro oyunlarının ardından bu kez, Aziz Nesin’in “Zübük” adlı eserini tiyatro sahnesine taşıdı. Amatör ve gönüllü kadınlardan oluşan Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi Tiyatro Grubu yeni oyunuyla ilk kez Uğur Mumcu Sahnesi’nde izleyici karşısına çıktı. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Bukle Erman, Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Aysel Okumuş ile Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp’in de izlediği oyuna, sanatseverler de büyük ilgi gösterdi. Türkiye siyasi yapısındaki çarpık karakterleri hicveden “Zübük”, hem güldürdü hem düşündürdü.

Türkiye’de örnek olan ve Bursa’nın yanı sıra birçok ilde oyunlarını sahneleyen Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi Tiyatro Grubu, yeni oyunuyla da ayakta alkışlandı. Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp, oyunun sonunda Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Cevriye Coşkun Kayış ve Erdal Gülver’e teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …