Home FOTO GALERİ BEKSİAD YÖNETİMİNDEN EDEBALİ’YE ZİYARET…

BEKSİAD YÖNETİMİNDEN EDEBALİ’YE ZİYARET…

- Guncellenme Tarihi: 7 Ocak 2018 13:42
3 min read
BEKSİAD YÖNETİMİNDEN EDEBALİ’YE ZİYARET… için yorumlar kapalı
0

VİŞNE TİCARET BÖLGESİ YILDIRIM’A DEĞER KATIYOR…

BURSA – Bebe-Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) Başkanı Ömer Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’yi ziyaret etti.

BEKSİAD’ın yeni başkanı Ömer Yıldız ve yeni teşekkül eden Yönetim Kurulu, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’yi makamında ziyaret etti.

BEKSİAD’ın yeni yönetim kurulunu ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten İsmail Hakkı Edebali, her yerde ve her ortamda BEKSİAD’dan ve Vişne Ticaret Bölgesi’nden iftiharla bahsettiklerini söyledi.

Bebe ve çocuk konfeksiyonu üretimi yapan ve ağırlıkla da Vişne Ticaret Bölgesi’nde yer alan üreticilerin başarı öykülerinin, üniversitelerde ders olarak okutulabilecek kadar önemli olduğunun altını çizen Edebali, “Kendi çabaları, kendi emekleri, kendi tasarım güçleriyle ve dünyadaki bu rekabet ortamı içinde, muazzam bir seviyeye taşıdı; bizim kalitemizi ve rekabet gücümüzü. Sizin koşulsuz muvaffakiyetinizi Allah’tan diliyorum” dedi.

İsmail Hakkı Edebali’nin ardından konuşan BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız da, “BEKSİAD olarak bize sağladığınız katkılar ve desteklerden ötürü teşekkür ediyoruz. Vişne Ticaret Bölgesi, sektörün ve Yıldırım’ın çok önemli bir değeri. Bunda sizlerin de katkısı var ve yadsınamaz. Bundan sonra da güzel işler yapacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

—Junio Show’a davet ettiler—

İsmail Hakkı Edebali’yi 10 Ocak 2018 Çarşamba günü saat 12.00’da kapılarını açacak olan Junio Show’a davet eden Yıldız, “İlçemizin yöneticisini olarak sizleri fuarımızda görmek isteriz. Sizleri orada görmek bizleri mutlu edecektir. İnşallah güzel bir fuarın kapılarını birlikte açacağız” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 1 Mayıs’ta Ulaşım Ücretsiz

Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların tören ve kutlamalara kolaylıkla ulaşabilmesi am…