Home FOTO GALERİ AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ GÖZGEÇ’E BİR GÖREV DAHA…

AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ GÖZGEÇ’E BİR GÖREV DAHA…

- Guncellenme Tarihi: 7 Ocak 2018 13:21
2 min read
AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ GÖZGEÇ’E BİR GÖREV DAHA… için yorumlar kapalı
0

GÖZGEÇ, AK PARTİ İNSAN HAKLARI BAŞKAN YARDIMCILIĞINA ATANDI.

AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Adalet ve Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonları Üyesi Emine Yavuz Gözgeç, AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcılığına atandı.

Emine Yavuz Gözgeç’in görevlendirilmesi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İnsan Hakları Başkanı İstanbul Milletvekili Dr. Ravza Kavakçı Kan’ın “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 29/12/2017 tarihindeki Olur’larıyla aşağıda bildirilen isim (Emine Yavuz Gözgeç-26. Dönem Bursa Milletvekili) İnsan Hakları Başkan Yardımcısı olarak atanmıştır” şeklindeki yazısıyla AK Parti Grup Başkanlığına, Genel Başkan Yardımcılarına ve AK Parti İl Başkanlıklarına bildirildi.

TBMM Adalet ve Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonları Üyeliklerinin yanı sıra AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcılığı görevine atanmasından büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, “Partimde bir görev daha üstlenmiş olmam ve bu görevin Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın takdirleri ile verilmiş olması benim için büyük bir onurdur. Avukatlık mesleğimden edindiğim bilgi birikimimle görevimi en iyi şekilde yerine getireceğime inanıyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…