Home GÜNCEL Mudanya’da korkunç yangın!

Mudanya’da korkunç yangın!

- Guncellenme Tarihi: 29 Aralık 2017 11:09
2 min read
Mudanya’da korkunç yangın! için yorumlar kapalı
0

Mudanya’da 2 katlı ahşap evde çıkan yangında, 72 yaşındaki İbrahim Samast hayatını kaybetti. Samast’ın İstanbul’da yaşadığı fakat olay günü Mudanya’daki evine geldiği öğrenildi. 

Olay, Mudanya’da saat 01.00 sıralarında meydana geldi. 2 katlı ahşap evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler bir anda tüm binayı sardı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri 7 araç ile yangına müdahale edip, alevlerin diğer evlere sıçramasını önledi. İbrahim Samast’a ait olduğu öğrenilen bina, yangın sonucu kullanılamaz hale geldi.

Samast’ın İstanbul’da yaşadığı, ara sıra Mudanya’daki evinde kaldığı öğrenildi. Samast’ın olayın olduğu gün Mudanya’ya geldiği ve yakınlarına, “Belediyede işlerim var bu akşam burada kalacağım” dediği belirtildi. O saatten sonra Samast’tan haber alamayan yakınları, yaşlı adamın yangın esnasında içeride olabileceğinden şüphelendi. Evde inceleme yapan ekipler, sabaha karşı İbrahim Samast’ın yanmış cesediyle karşılaştı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…