Home FOTO GALERİ İZNİK BALGÖÇ ŞUBESİ 2017 YILINI DEĞERLENDİRDİ

İZNİK BALGÖÇ ŞUBESİ 2017 YILINI DEĞERLENDİRDİ

- Guncellenme Tarihi: 29 Aralık 2017 13:07
3 min read
İZNİK BALGÖÇ ŞUBESİ 2017 YILINI DEĞERLENDİRDİ için yorumlar kapalı
0

İznik Balgöç Şube Başkanı Serkan Acar ve yönetimi dernek lokalinde 2017 yılı son toplantısını gerçekleştirdi.

Her ay’ın son haftası gerçekleştirilen toplantı da bu güne kadar İznik Balgöç şubesinin nereden nereye geldiği konusunun yanısıra, 2017 yılında İznik’te yaşanan olaylar tek tek ele alınarak değerlendirme yapıldı. Yaşanan süreçlerde İznik balgöç şubesi olarak olayların içindeki şahsi tutumlar ve kurumsal tutumlar arasındaki süreçler konuşularak değerlendirme de bulundu.

Birlik ve Beraberlik içerisinde bir ve beraber olma olgusunun ön planda tutulduğu toplantı da 2018 yılında yapılması gereken etkinlikler ve yaşanacak süreçler gündeme alınarak konuşuldu.

Geçtiğimiz aylarda ailelerimiz ile birlikte yapmış olduğumuz tanışma toplantısı bizlerin gücüne güç kattığını belirten İznik Balgöç Şube Başkanı Serkan Acar ” Öncelikle geçtiğimiz süreçte bizlere verdiğiniz destek için sizlere teşekkür ediyorum. Yine 24 Aralık 2017 tarihinde Bursa Balgöç 17. Genel Kurula katılarak vermiş olduğunuz birlik ve beraberlik görüntüsü Balgöç Camiasına güç katmıştır. 17. Genel Kurul ile yeniden göreve gelen Bal-Göç Genel Başkanı Prof. Dr Yüksel Özkan ve yönetimimize hayırlı olması temennisinde bulunuyorum. 2018 yılının da daha güzel yarınlar için birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini, dünya da yaşanan zulümlerin bir an önce bitmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Toplantı sonrasında yangın da evi zarar gören balgöç camiasında bulunan aile ziyaret edilerek geçmiş olsun temennisinde bulunuldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…