Home GÜNCEL Topuklu Kramponlar’dan özel çocuklara müzikli eğlence

Topuklu Kramponlar’dan özel çocuklara müzikli eğlence

- Guncellenme Tarihi: 27 Aralık 2017 11:49
2 min read
Topuklu Kramponlar’dan özel çocuklara müzikli eğlence için yorumlar kapalı
0

Topuklu kramponlar projesi kapsamında özel çocuklara okullarında eğlence düzenlendi. Davul ve klarnet eşliğinde eğlenen çocuklara eldiven ve bere hediye edildi.

Topuklu kramponlar projesi kapsamında 26 Aralık Salı günü öğlen saatlerinde RüveydeDörtçelik Özel Eğitim Merkezi’nde bir eğlence düzenlendi. Global Kauçuk’un ikram ve müzik sponsoru olduğu eğlencede Müjdat Er ve Topuklu Kramponlar firmacılar takımı oyuncularından Melek Köni bu güzel güne katkıda bulundu. Eğlencede özel çocuklar çeşitli ikramlardan tadarken davul ve klarnet eşliğinde doyasıya eğlendi. Topuklu Kramponlar sponsorlarındanBarida Makina ise kız öğrencilere eldiven, erkek öğrencilere de bere hediye etti.

Çocuklar müzik eşliğinde doyasıya eğlenirken memnuniyetlerini enteresan cümlelerle dile getirdiler, biri “Bugün içim çok mutlu” derken diğeri “Ne güzel düğün gibi..” dedi. Öğrencilerden bazıları mikrofonu ellerine alarak şarkılar söylediler. Hemen hepsi okula yapılan ziyaretlerden çok mutlu olduklarını ifade ederken, tekrar ziyarete beklediklerini dile getirdiler.

Okul yöneticileri ise çocukların sosyalleşmelerini önemsediklerini vurgularken, bu tür organizasyonların eğitimciler için de motivasyon kaynağı olduğunu dile getirdiler.

Okuldaki atölyelerde çocuklarla birlikte yapılan hediyelik eşyalar ve dekorasyon ürünleri de stant açılarak satışa sunuldu. Organizasyon kapsamındaki ziyaretçiler bu ürünlerden satın alarak okula katkıda bulundular.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

UİB’in Nisan Ayı İhracat Verileri Açıklandı

Türkiye’nin Genel Sekreterlik bazında en fazla ihracat yapan ikinci birliği olan Uludağ İh…