Home GÜNCEL Topuklu Kramponlar bu kez özel çocuklar için sahaya çıktı!

Topuklu Kramponlar bu kez özel çocuklar için sahaya çıktı!

- Guncellenme Tarihi: 25 Aralık 2017 10:55
8 min read
Topuklu Kramponlar bu kez özel çocuklar için sahaya çıktı! için yorumlar kapalı
0

Topuklu Kramponlar Firmacılar ve Medyacılar takımı bu kez de Rüveyde Dörtçelik Özel Eğitim Merkezi çocukları yararına sahaya çıktı. Semra Teke ve Sibel Kavçin’in önderliğinde düzenlenen proje 19 Aralık’ta Galatasaray Futbol Okulu’nda gerçekleşti. Gerçekleştirilen maçta toplanan tüm gelir özel çocuklara bağışlandı. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bu anlamlı projede emeği geçen herkese teşekkürlerini iletirken, “Burada olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Topuklu Kramponlar, gerçekleştirdiği 3 projesinin ardından bu kez de Rüveyde Dörtçelik Özel Eğitim Merkezi’nde okuyan özel çocuklar için sahaya çıktı. İş kadınları ve basın mensubu kadınların karşılaştığı maçta toplanan tüm gelir Rüveyde Dörtçelik Özel Eğitim Merkezi öğrencilerine bağışlandı. Farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen projenin dördüncüsü 19 Aralık’ta Galatasaray Futbol Okulu’nda gerçekleşti.

Sibel Kavçin ve Semra Teke tarafından hayata geçirilen anlamlı projede Firmacılar  ve Medyacılar takımından 22 kadın, özel öğrenciler için doyasıya mücadele etti. Maçı firmacılar takımı 5-3 alırken, maç sonunda iki takıma da kupa ve madalya verildi.

“Güçlü insanlar duyarlı insanlardır”

Topuklu Kramponlar 4. projesine Belediyeler, sivil toplum kuruluşları ve özel kuruluşlardan destek gelirken Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve Yıldırırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Topal da projeye olan desteklerini esirgemedi. Maç öncesinde konuşma yapan İsmail Hakkı Edebali, emeği geçen herkese teşekkürlerini iletirken, “İnsan olarak hepimiz güçlü olmak için varlığımızı göstermek için çaba halindeyiz. Gerçek güçlü insanlar duyarlı insanlardır. Bu akşamda duyarlı insanların yaptığı güzel bir organizasyon var. Biz de burada olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.” dedi.

“Bu projede çok yürekli kadınlar var”

Maç öncesi projeden bahseden Semra Teke, bu maçta hiçbir kuralın olmadığını sadece çok yürekli kadınlar olduğunu belirtirken, “Rüveyde Dörtçelik Özel Eğitim Merkezi çocukları için sahadayız. 146 tane engelli öğrencinin yararına düzenledik. Çocuklarımızı mutlu edecek ve onları geliştirecek malzemeler aldık.” dedi. Özel çocuklara kış sebebiyle mont aldıklarını ifade eden Sibel Kavçin ise özel çocukları bir ay boyunca her Salı günü eğlence merkezinde ağırlayan Funtolia ailesine teşekkürlerini iletti. Kavçin, “Bu bizim 4. projemiz. İnşallah daha güzel projeler yapacağız. Bugüne kadar bizlere destek veren Bursalı iş kadınlarına çok teşekkür ediyoruz. Onlar varsa biz de varız.” dedi.

Yıldırım Belediyesi, Özkar İnşaat, Barida Makine, Etcoma, Orfa, Funtolia, Erdemler Ahşap, Prestige Gayrimenkul, Yılmazlar Yalıtım, Ciğerci Yusuf Çal, Bilemsan Elektrik, Fitpoint, Atatürkçi Düşünce Derneği Mudanya Şubesi, Ata Lions, Spiritüel Danışman Gülgün Keser, Esentepe Hastanesi, Orhangazi Belediyesi, Mimar Figen Aldanmaz ve Galatasaray Futbol Okulu’nun sponsor olduğu maçta Firmacılar takımından Arkhe Kimya firma sahibi Esra Şahiner Çırpar, Amber Restaurant işletmecisi Elif Akal, Emsan Mühendislik Tuğba Çelik, Bilgemed Suzan Pamuk Tekin, Zerr Kişisel Bakım salonu işletmecisi Zerrin Gül Kadıoğlu, Epsa Yalıtım Özgül Çiçek Yılmaz, Yaşam Koçu Meyra İlknur Mısır, Girişimci Sibel Taner Hacıoğlu, Üretim Müdürü Melek Köni ve Soner&Serap Saç Tasarım işletmecilerinden Serap Uzun katılım sağlarken Medyacılar takımından ise Bursa Söylem Gazetesi&Adress Dergisi Semra Teke, Bursa Söylem Gazetesi&Adress Dergisi Sibel Kavçin, Havadis16 Dergisi Burçin Ertürk, Havadis16 Dergisi Hayriye Turgut, A Gazete Seda Aydın, Yeni Dönem Gazetesi Sibel Barutçu, Bursa Meydan Gazetesi Funda Kubat, Şehir Gazetesi Enise Dikmen ve Bursa Söylem Gazetesi&Adress Dergisi Melis Lüleci maça katılım sağladı.

Topuklu Kramponlar ilk projelerini yardıma muhtaç 2 kanserli anneye destek olmak amacıyla, 2. projelerini Ampüte Spor Kulübü’ne dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla, 3. projelerini Orhaneli’nde kurulacak engelli atölyesine yardım amaçlı gerçekleştirmişti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

YÖK Başkanı Özvar: BTÜ Arama Konferansı Büyük Bir Yenilik

“Bursa Teknik Üniversitesini 2030 yılında nasıl görmek isteriz” sorusuna cevap arandığı Ar…