Home FOTO GALERİ NOSAB’IN YENİ HİZMET BİNASI AÇILIYOR…

NOSAB’IN YENİ HİZMET BİNASI AÇILIYOR…

- Guncellenme Tarihi: 23 Aralık 2017 15:13
2 min read
NOSAB’IN YENİ HİZMET BİNASI AÇILIYOR… için yorumlar kapalı
0

MODERN TESİSİN AÇILIŞI PAZARTESİ SAAT 15’TE YAPILACAK…

BURSA – Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’nin (NOSAB) faaliyetlerini sürdüreceği yeni hizmet binası, 25 Aralık Pazartesi günü saat 15.00’da Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa protokolü ve sanayicilerin katılımıyla hizmete açılacak.

Yaklaşık 10 bin m2’ alan üzerine kurulu tesiste, idari bina, kreş, banka şubeleri ve kapalı otoparktan oluşacak.

Yapımı tamamlanan tesis; 5 bin 271 metrekare idari bina, bin 334 metrekare kreş, her biri 450 metrekare olan 5 adet banka şubesi ve bin metrekare kapalı otoparkla birlikte, toplam 9 bin 855 metrekare kapalı alandan meydana geliyor.

NİLSİAD ve NOSAB Müteşebbis Heyet Başkanı Yalçın Aras, “Minareliçavuş mahallesi muhtarlığının bahçesinde başlayan NOSAB ve idari bina hikayesi, İnşallah pazartesi günü, bölge sanayicilerimize yakışan modern bir yapının açılışı ile birlikte mutlu sona ulaşacaktır” diye konuştu.

NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fikri Ünal da “İdari binadan kreşe kadar birçok yapının gerçekleştirildiği tesisi, inanıyorum ki bölge sanayicilerimiz de beğeneceklerdir. Binamızda modern ve kullanışlı büroların yanında, sanayicilerimizin hizmetine açık bir konferans salonumuz da mevcuttur” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…