Home FOTO GALERİ ATATÜRK KÖŞKÜ MÜZESİ’NDEKİ FOTOĞRAFLAR YENİLENDİ

ATATÜRK KÖŞKÜ MÜZESİ’NDEKİ FOTOĞRAFLAR YENİLENDİ

- Guncellenme Tarihi: 22 Aralık 2017 15:42
2 min read
ATATÜRK KÖŞKÜ MÜZESİ’NDEKİ FOTOĞRAFLAR YENİLENDİ için yorumlar kapalı
0

TOPHANE ROTARY KULUBÜ KENTE DEĞER KATMAYA DEVAM EDİYOR

 

 

Kente değer katmak adına çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Tophane Rotary Kulübü, Atatürk Köşkü Müzesi’ndeki fotoğrafları yeniledi.

 

Kent kültür varlıklarını koruma ve estetik değerlerle yaşatılması amacıyla Bursa Müze Müdürlüğü’ne bağlı Atatürk Köşkü Müzesi’nin dış duvarlarında bulunan Atatürk fotoğrafları Tophane Rotary Kulübü tarafından yenilenerek, Bursa halkının beğenisine sunuldu. Fotoğrafların yenilenmesinden sonra gerçekleştirilen teslim töreninde Bursa Müzeler Müdürü Ali Sinan Özbey, Rotary 2440. Bölge Federasyonu Başkanı Lütfi Demir ve Tophane Rotary Kulübü Başkanı Remzi Abdioğlu ve üyeler yer aldı.

 

Desteklerinin sadece fotoğraflar ile sınırlı kalmadığını dile getiren Tophane Rotary Kulübü Başkanı Remzi Abdioğlu, “Atatürk Köşkü’nün ihtiyaçları doğrultusunda, eğitim salonuna televizyon ve 25 adet sandalye bağışlandı. Amacımız kenti ve kent dinamiklerine destek olmak. Birlikte çalışmalar yapmak. Buradan hareketle Tophane Rotary Kulübü ve Bursa Müze Müdürlüğü’nün işbirliği 2018 yılında da devam edecek” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…