Home FOTO GALERİ BAŞKAN YILMAZ OKUL MÜDÜRLERİ İLE BULUŞTU

BAŞKAN YILMAZ OKUL MÜDÜRLERİ İLE BULUŞTU

- Guncellenme Tarihi: 18 Aralık 2017 13:10
4 min read
BAŞKAN YILMAZ OKUL MÜDÜRLERİ İLE BULUŞTU için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz İlçede eğitim-öğretim faaliyetleri yürüten okul müdürleri ile bir araya geldi. Gemlik Belediyesinin üniversiteye hazırlanan öğrencilere ücretsiz eğitim verdiği, Belediye Gençlik Merkezinde (BELGEM) organize edilen kahvaltı programına Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Gör, Belgem Sorumlusu Muhammet Ali Kaya ve okul müdürleri katıldı.

Okul müdürlerinin istekleri ve sıkıntılarıyla yakından ilgilenen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Eğitimin bir milletin, en önemli meselesi olduğunu ve okullara yapmış oldukları desteklerin devam edeceğini söyledi. Yılmaz, Milli eğitiminin esasları doğrultusunda, vatanını seven, milli değerlere bağlı insanlar yetiştirmenin en başta gelen vazife olduğunu vurguladı. Eğitimin daha nitelikli olması ve çocukların daha iyi yetiştirilmesi için bu konuya daha fazla kafa yorulması gerektiğinin altını çizen Başkan Yılmaz, “Piknik, tiyatro ve sinema gibi etkinlikler düzenleyerek, öğrencilerin birlik ve beraberlik içinde zaman geçirmeliler. Gemlik Belediyesi olarak, ilçedeki eğitim kurumlarının ihtiyaçlarının karşılanmasında da bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada imkânlarımız dâhilinde en iyi hizmet için yanınızdayız. Davetimize katıldığınız ve güzel fikirlerinizi burada paylaştığınız için teşekkür ediyorum” diye konuştu

Toplantıda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran “İdareci arkadaşlar ile buluşmamıza vesile olan ve bu organizasyonu düzenleyen Gemlik Belediye Başkanımız Refik Yılmaz’a tüm öğretmenlerim ve müdürlerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Kahvaltı sonrası yapılan toplantıda tek tek söz alan okul müdürleri talep ve sorunlarını dile getirdi. Talep ve istekleri not alan Başkan Yılmaz, belediye olarak en kısa sürede okullara destek olacaklarını, Gemlik’te Eğitimin en üst düzeye çıkması için, Gemlik Belediyesi’nin üzerine düşen görevi yapacağını ifade etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gençlerin Yoluna Işık Tutacak Etkinlik Başladı

İnegöl Belediyesi’nin Kaymakamlık, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rehberlik Araştırma Merkezi i…