Home FOTO GALERİ BUTTİM YÖNETİMİ BAŞKAN DÜNDAR’I ZİYARET ETTİ…

BUTTİM YÖNETİMİ BAŞKAN DÜNDAR’I ZİYARET ETTİ…

- Guncellenme Tarihi: 14 Aralık 2017 12:51
2 min read
BUTTİM YÖNETİMİ BAŞKAN DÜNDAR’I ZİYARET ETTİ… için yorumlar kapalı
0

BUTTİM YÖNETİMİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR…

BURSA –  Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi (BUTTİM) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki ve yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.

BUTTİM Yönetim Kurulu, yeni dönem projeleri konusunda istişarelerde bulunmak amacıyla Ördekli Kültür Merkezi’nde Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile bir araya geldi.

Yeni dönem projelerini Başkan Dündar ile paylaşan BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki, BUTTİM’in uluslararası normlarda olması, yerel, bölgesel ve ulusal ticaretin geliştirilmesi ve canlandırılması için çalıştıklarını ve proje ürettiklerini ifade etti. BUTTİM’in şehrin önemli bir değeri olduğunu belirten Tiryaki, Ticaret Merkezinin fiziki şartlarını ve çevre düzenlemesini geleceğe uyumlu hale getirmeye amaçladıklarını ve bu minvalde projeler geliştirdiklerini belirtti.

Valilik, Belediyeler, BTSO gibi şehrin dinamikleriyle ikili diyalogları geliştirerek BUTTİM’i geleceğe taşıyacaklarını ifade eden Tiryaki, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a ilgisi ve desteği için teşekkür etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Dündar, BUTTİM’in Bursa için değerli bir yer olduğunu ve BUTTİM’in daha da gelişmesi için her öneriye açık olduklarını belirtti.

Tiryaki, toplantı sununda hazırladığı çalışma dosyasını Başkan Dündar’a sundu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

TÜİK Enflasyon Rakamlarını Açıkladı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), nisan ayı enflasyon verilerini açıkladı. Buna göre enfla…