Home FOTO GALERİ Emniyet mensuplarına halkla ilişkiler eğitimi verildi

Emniyet mensuplarına halkla ilişkiler eğitimi verildi

- Guncellenme Tarihi: 13 Aralık 2017 13:28
3 min read
Emniyet mensuplarına halkla ilişkiler eğitimi verildi için yorumlar kapalı
0

BHİD İl Emniyet Müdürlüğü İşbirliği

 

 

Bursa Emniyet Müdürlüğü ile Bursa Halkla İlişkiler Derneği işbirliği çerçevesinde Prof. Dr. Zeyyat Sabuncuoğlu emniyet mensuplarına Halkla İlişkiler eğitim verdi.

 

Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Bursa Halkla İlişkiler Derneği ile ortaklaşa düzenlenen halkla İlişkiler eğitimi geçtiğimiz günlerde Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.  Emniyet mensuplarının yoğun olarak katılım gösterdiği eğitime İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cafer Gündoğan, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Sakıp Yalta, şube müdürleri,  Bursa Halkla İlişkiler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sönmezay, Başkan Yardımcısı Cansel Oruç, Genel Sekreter Pınar Yaltan Mutlu, Yönetim kurulu üyeleri Funda Yasemin Sürer ve Nesrin Sarp katıldı.

Emniyet mensuplarına, halkla ilişkiler, kurum imajı,  kurumsal itibar, kurum içi iletişim, vatandaş ile pozitif ilişkiler, iletişimde beden dili başlıkları hakkında bilgilendirmelerde bulunan Bursa Halkla İlişkiler Derneği üyesi Prof. Dr. Zeyyat Sabuncuoğlu, gülümsemenin en güzel iletişim olduğunu belirtti.

Halkla ilişkilerin bir tanıma ve tanıtma sanatı olduğunu ifade eden Zeyyat Sabuncuoğlu, “ Halkla ilişkiler, hedef kitleyi etkilemek için yapılan planlı ve bilinçli çalışmalardır. Halkla ilişkiler, bülbül gibi güzel bir sestir. Eğer bir ormanda bülbül ötmüyorsa, o ormanda bülbül yaşamıyor demektir” dedi.

Eğitimin sonunda Prof. Dr. Zeyyat Sabuncuoğlu ve BHİD yönetim kuruluna eğitime İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cafer Gündoğan  tarafından hediye takdim edildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…