Home FOTO GALERİ MÜSİAD BURSA’DAN BAŞKAN AKTAŞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

MÜSİAD BURSA’DAN BAŞKAN AKTAŞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

- Guncellenme Tarihi: 5 Aralık 2017 13:08
2 min read
MÜSİAD BURSA’DAN BAŞKAN AKTAŞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Gürses ve beraberindeki işadamları, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çeşitli konularda istişarelerin yapıldığı ziyarette konuşan MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Gürses, “MÜSİAD camiasının yabancısı değil, içimizden birisiniz. İnegöl’de yaptığınız başarılı çalışmaları gördük ve hatta İnegöl’e yaptığımız ziyaretlerde bizzat şahitlik ettik. İnşallah oradaki gibi başarılı çalışmalarınızı bundan sonra Bursalılar için yapacaksınız. Bursa gibi önemli bir şehirde yapacağınız çalışmalarda yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz” diye konuştu.

Heyetin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten ve Bursa’nın nitelikli bir şehir olduğuna dikkat çeken Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, belediyenin stratejisini realize etmek için çalıştıklarını dile getirdi.

Ziyaretin sonunda Mustafa Gürses, Alinur Aktaş’a günün anısına plaket takdim etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…