Home FOTO GALERİ Nihat Özdemir, TÜGİAD Bursa’nın konuğu olacak

Nihat Özdemir, TÜGİAD Bursa’nın konuğu olacak

- Guncellenme Tarihi: 30 Kasım 2017 13:26
3 min read
Nihat Özdemir, TÜGİAD Bursa’nın konuğu olacak için yorumlar kapalı
0

Daha önce gerçekleştirdiği ‘Aylık Buluşma Toplantıları’nda Sunay Akın’dan Haluk Okutur’a, Murat Sağman’dan Hakan Eryılmaz’a kadar her alanda uzman ismi üyeleriyle buluşturan TÜGİAD Bursa Şubesi, bu kez Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’i ağırlayacak.

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Bursa Şubesi geleneksel ‘Aylık Buluşma Toplantıları’nı sürdürüyor. 6 Aralık Çarşamba günü Almira Otel’de gerçekleşecek toplantının konuğu olacak olan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, “Güncel Ekonomik Değerlendirmeler ve Genç İş İnsanlarına Öğütler” konu başlığında bir söyleşi gerçekleştirecek.

6 Aralıkta yapılacak etkinlikle ilgili değerlendirmede bulunan TÜGİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Onur Özkul, yine önemli bir ismi üyeleriyle buluşturacak olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisinde olduklarını ifade etti. Özkul şunları söyledi: “TÜGİAD Bursa olarak bilgi ve deneyimleriyle iş dünyasına rol model olacak kişileri üyelerimizle ve iş dünyasıyla bir araya getirmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda iki önemli ismi ağırlayacağımız programlar planlamıştık. 23 Kasım Perşembe günü, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Jülide Sarıeroğlu’nun katılımıyla planladığımız toplantıyı, Sayın Bakanımızın Bursa programının iptal olması nedeniyle ileri bir tarihe erteledik. Devamında planladığımız diğer programımızı ise 6 Aralık’ta gerçekleştireceğiz. Bu programda ağırlayacağımız Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nihat Özdemir’in söyleşisinden iş dünyası olarak önemli kazançlar elde edeceğimizi düşünüyorum.”

6 Aralık Çarşamba Almira Otel’de yapılacak programın akışı; 17.30-18.00 kokteyl, 18.00-19.30 Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in sunumu şeklinde olacak.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

UİB’in Nisan Ayı İhracat Verileri Açıklandı

Türkiye’nin Genel Sekreterlik bazında en fazla ihracat yapan ikinci birliği olan Uludağ İh…